Εκτακτο σεναριο για καλπες το καλοκαιρι επεξεργαζεται ο μητσοτακης

12:10 26/4/2016 - Πηγή: Fimotro
ΠΩΣ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!
Το ενδεχόμενο να αιφνιδιάσει ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, ακόμα και στην περίπτωση που κλείσει η συμφωνία και η αξιολόγηση για τη χώρα μας, επεξεργάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του
Fimotro, ο Κυριάκος Μητσοτάκης...
Πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο που έχουν περιέλθει σε γνώση του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για τελευταίο χαρτί του πρωθυπουργού με προκήρυξη πρόωρων εκλογών μέσα στον Ιούνιο!
Το σενάριο βασίζεται στις εισηγήσεις που δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας να δώσει ότι ζητούν οι δανειστές, να κλείσει η συμφωνία με επιτυχή αξιολόγηση και αφού κάνει ανασχηματισμό να προκηρύξει εκλογές για τα μέσα Ιουνίου καταγγέλοντας τις πιέσεις που δέχθηκε από το ΔΝΤ το οποίο απειλούσε τη χώρα με χρεοκοπία.
Σε αυτή την περίπτωση, στην περίπτωση δηλαδή των εκλογών στις αρχές του καλοκαιριού και υπό την προϋπόθεση ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να πάρει τις διερευνητικές εντολές και να κυβερνήσει με άλλο ένα ίσως και με δυο επιπλέον κόμματα, για να μπορέσει να συμπληρώσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 151 εδρών.
Με αυτό εκλογικό αποτέλεσμα θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας με τις δανειακές ανάγκες να είναι στο κόκκινο, τις υποχρεώσεις με τους ξένους πιστωτές να τρέχουν μέσα στο καλοκαίρι, τα capital contrls να μην έχουν φύγει από τις τράπεζες και τα σκληρά μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να πρέπει να τα εφαρμόσει ο ίδιος ο Μητσοτάκης στην πράξη!
Μιλάμε για το πιο εφιαλτικό σενάριο στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας, ένα σενάριο που εάν υλοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι θα αναδείξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον πιο άτυχο άνθρωπο της χώρας!
Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα