''ekρηκτικο'' το ενδιαφερον των ιδιοκτητων ακινητων για τις διορθωσεις στο ε9...

«Εκρηκτικό» ήταν το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών ακινήτων να σπεύσουν να διορθώσουν άμεσα τα στοιχεία του Ε9, με τα οποία υπολογίστηκε ο ΕΝΦΙΑ που πληρώνουν...
Μέσα σε ελάχιστες ώρες το πρωί της Παρασκευής, σχεδόν από τις 08:00 που άνοιξε το σύστημα για να υποδεχθεί τροποποιητικές δηλώσεις μέχρι το μεσημέρι όπου έγινε ευρέως γνωστό ότι πλέον είναι διαθέσιμη στο κοινό η ηλεκτρονική εφαρμογή, πρόλαβαν να «εισβάλουν» στο Τaxisnet 50.000 φορολογούμενοι.

Άμεσα
διόρθωσαν τα λάθη τους οι 25.000 ενώ άλλοι 25.000 τα εντόπισαν αλλά δεν οριστικοποίησαν εκείνη τη στιγμή τα Ε9 με τις διορθώσεις τους. Το σκηνικό αυτό συνεχίστηκε και μέσα στο Σαββατοκύριακο, οπότε εκτιμάται ότι πάνω από 150.000-200.000 φορολογούμενοι αφιέρωσαν χρόνο μέσα στο πρώτο 48ωρο λετουργίας της εφαρμογής, για να ελέγξουν τη δήλωση στοιχείων των ακινήτων τους.

Ο λόγος είναι προφανής: όσοι σπεύδουν να διορθώσουν τα λάθη τους, αμέσως βλέπουν στο Τaxisnet να εκδίδεται και το νέο εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ, ώστε να μην πληρώσουν ξανά τα «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά από το τέλος Νοεμβρίου και έως την εξόφληση του φόρου.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney
Keywords
Τυχαία Θέματα