Εκπτωσεις εως 60% απο σημερα...

12:29 15/7/2013 - Πηγή: Fimotro
Ξεκινούν κι επίσημα από σήμερα οι θερινές εκπτώσεις με τους εμπόρους να υπόσχονται μειωμένες τιμές ακόμη και κατά 60% σε σχέση με τις ισχύουσες. Αυτές θα διαρκέσουν μέχρι και το τέλος του Αυγούστου και η...
ΕΣΕΕ εκτιμά, πως αν και η πτώση του τζίρου 15% που καταγράφεται από την αρχή του χρόνου, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, η μείωση των πωλήσεων στη διάρκεια των θερινών εκπτώσεων θα είναι μικρότερη, λόγω της αυξημένης
τουριστικής κίνησης.
Ακόμη η Συνομοσπονδία καλεί τους καταναλωτές να εμπιστευτούν τις νόμιμες και οργανωμένες αλυσίδες του εμπορίου και όχι το παρεμπόριο. Επιπλέον προχωρούν σε μειώσεις τιμών της τάξης του 30% με 60% σε είδη ένδυσης, υπόδησης, οικιακού εξοπλισμού, αξεσουάρ κλπ.
Επίσης αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευων, επιδίδονται κι εκείνες με τη σειρά τους σε ένα μπαράζ διευκολύνσεων των καταναλωτών χρησιμοποιώντας κυρίως το "όπλο" των άτοκων δόσεων για τα ψώνια τους.
Από την πλευρά τους οι καταναλωτές, λόγω και των αυξημένων φορολογικών υποχρεώσεων που αρχίζουν από το Σεπτέμβριο αλλά και της μεγάλης μείωσης του εισοδήματός τους αναμένεται να προχωρήσουν σε περιορισμένες αγορές. Τα είδη που θα προμηθευτούν θα είναι τα άκρως απαραίτητα.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ό,τι εφόσον ψηφιστεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, με το οποίο αυξάνονται οι εκπτωτικές περίοδοι, οι καταναλωτές, το Νοέμβριο αναμένεται να έχουν ένα ακόμη δεκαήμερο για φθηνές αγορές. Θα είναι το πρώτο δεκαήμερο του συγκεκριμένου μήνα.
Πηγή : imerissia
Keywords
Τυχαία Θέματα