Εκλεισε και η "πυρσοσ" security

13:46 1/6/2016 - Πηγή: Fimotro
ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 700 ΜΕ 800 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!
Ακόμη μια εταιρεία προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο όσων έκλεισαν στη διάρκεια της κρίσης. Πρόκειται για την εταιρεία παροχής υπηρεσιών φύλαξης «Πυρσός», η οποία αναγκάστηκε να...
κατεβάσει ρολά υπό το βάρος της έλλειψης ρευστότητας. Η εταιρεία ενημέρωσε τους περίπου 800 εργαζομένους ότι τερματίζει τις εργασίες της,
καλώντας τους παράλληλα να παραδώσουν τις στολές τους.
Ο πρόεδρος της ΠΟΥΑΧΦ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ασφαλείας Χρηματαποστολών και Φυλάκων, Νίκος Παπακωνσταντίνου μιλώντας σε ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης ανέφερε πως το κλείσιμο της «Πυρσός» είναι το δεύτερο κανόνι μετά την Ηλεκτρονική και τόνισε πως 700 με 800 άτομα μπαίνουν στην ανεργία.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου σημείωσε ακόμη πως δεν αποτέλεσε έκπληξη για τους συνδικαλιστές, καθώς εδώ και ενάμιση χρόνο η Πυρσός άφηνε απλήρωτους 4-5 μήνες τους εργαζομένους της, με πολλές εργατικές διαφορές να οδηγούνται μέχρι τον εισαγγελέα, λέγοντας πως ήταν ζήτημα μηνών ότι να «σκάσει το κανόνι».
Η εταιρεία «Πυρσός security» που παρείχε υπηρεσίες ιδιωτικής φύλαξης πανελλαδικά, δραστηριοποιούταν στο συγκεκριμένο τομέα τα τελευταία 22 χρόνια, ενώ καθημερινά εκτελούσε 30 δρομολόγια χρηματαποστολών σε τράπεζες. Οι υπάλληλοί της, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη καταφύγει στην επιθεώρηση εργασίας, ενώ σήμερα αναμένεται να συγκεντρωθούν στο υπουργείο Εργασίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα