Εισαγγελεας ραϊκου : 12 εκατ. ευρω απο την ερτ στον αερα!

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Το μαύρο της ΕΡΤ, ήταν το πρόσχημα της κυβέρνησης για να βάλει τάξη στην ασυδοσία , σπατάλη και διαφθορά των προηγούμενων διοικήσεων και κυβερνήσεων-που οι ίδιες οι κυβερνήσεις...
είχαν υπό την προστασία τους-και να δημιουργήσουν έναν υγιή ραδιοτηλεοπτικό φορέα(!).

Μέχρι τώρα, 6 μήνες μετά, όχι μόνο δεν έχει γίνει τίποτα, αλλά, ακριβώς το αντίθετο. Η τηλεόραση του ΥΠΟΙΚ,
παγκόσμια πρωτοτυπία-πάντα είμαστε πρωτοπόροι στη βλακεία-να έχει δ/νση τηλεόρασης, έγινε πιο σπάταλη από την ΕΡΤ. Όλες οι συναλλαγές και αναθέσεις γίνονται απ'ευθείας από τον κ. Μάναλη κατά βούληση, γνωριμία, φιλία και πολιτικών πεποιθήσεων. Επικαλούμενοι το «επείγον» της λειτουργίας του «μορφώματος» ΔΤ βρήκαν την ευκαιρία να σκορπάνε χρήμα στους δικούς τους ανθρώπους.

Η κυρία Ελένη Ράικου, γνωρίζει πολύ καλά τα όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν στην ΕΡΤ και νυν ΔΤ-ΝΕΡΙΤ. Είχα την τιμή να την γνωρίσω και να καταθέσω πολλές φορές στο παρελθόν για τα όσα έγραφα στον τύπο και τα όσα γνώριζα. Οι καταδίκες την δικαίωσαν. Είναι μία δυναμική και αδέκαστη εισαγγελέας. Δεν καταλαβαίνει από πολιτικές σκοπιμότητες. Θυμάμαι πως είχε αντιδράσει, βλέποντας, τα παράνομα, Bonus, υψηλές μισθοδοσίες, συμβάσεις εκπομπών, και πολύ περισσότερο τη σύμβαση της κ. Δρούζα που της απέφερε σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο 54.000 ευρώ το μήνα η «ζωή είναι παιχνίδι!».

Κυρία Ράικου, ως εισαγγελέας διαφθοράς, νομίζω ότι έχετε υποχρέωση να καλέσετε τον πρώην δ/ντα σύμβουλο της ΕΡΤ, και νυν ειδικό διαχειριστή κ. Γκίκα Μάναλη, να σας καταθέσει όλες τις αποφάσεις, που αφορούν χρηματικές συναλλαγές και αναθέσεις παραγωγών. Ενοικιάσεις εξοπλισμού, που έγιναν απ'πευθείας, και θα δείτε τι και πως σπαταλάνε το χρήμα χωρίς διαγωνισμούς, και μέσω ειδικών διαδρομών και εν «κρυπτό» πολλές φορές με ελάχιστες αναρτήσεις στη διαύγεια.

Στα πλαίσια αυτά θα πρέπει να ερευνήσετε, και να καταλογίσετε ευθύνες τι έγινε με τα 12 εκατ. ευρώ που είχαν εγκριθεί από το ΕΣΠΑ και ήταν έτοιμα προς εκταμίευση, για τη δημιουργία μουσείου της ΕΡΤ στην Κατεχάκη, και άλλα 2 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση ψηφιοποίησης του αρχείου της ΕΡΤ. Τη έγιναν αυτά τα χρήματα μετά το «μαύρο» της ΕΡΤ, ποιοι τα πήραν, αν τα πήραν, και αν δεν τα πήραν γιατί χάθηκαν και ποιοι ευθύνονται; Κυρία Ράικου, σίγουρα αν το ερευνήσετε λίγο, θα βρείτε αρκετό «λίπος» σε κάποιο σημείο της διαδρομής.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν σε οικονομικό επίπεδο, στη ΔΤ-ΝΕΡΙΤ προσπαθούν να λύσουν το σταυρόλεξο και τα «μπούτια»τους που έχουν μπλέξει. Έτσι ο καθηγητής του «Columbia» και «ΕΜΠ» τα πήρε στο κρανίο!!!
Κάλεσε την ομάδα του Σουλτάνου και πολλά «στελέχη» της ΔΤ και τα επέπληξε για καθυστερήσεις στη λειτουργία του φορέα ΔΤ-ΝΕΡΙΤ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. «καθηγητής» σε έντονο ύφος τους είπε: «Είστε 500 και δεν μπορείτε να βγάλετε ένα ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα της προκοπής, και οι απολειμμένοι της ΕΡΤ είναι 10 και βγάζουν ένα θαυμάσιο πρόγραμμα».

Το ΔΣ της παροπλισμένης και ανυπόστατης «ΝΕΡΙΤ» όμως, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ζει και ονειρεύεται στον δικό του κόσμο και μοιράζει οφίτσια!!! κατά τα πρότυπα BBC(!). Η κ. Ευαγγελάκου από τη σχολή Χατζήκου με λίγο κινηματογράφο, λίγο «πανεπιστήμιο» άγνωστη, αλλά με καλές φιλίες και διασυνδέσεις, αναπληρώτρια δ/νων σύμβουλος. Άλλος για ραδιοφωνία, άλλος για τα νέα μέσα και πάει λέγοντας. Τι σχέση έχουν με τηλεόραση θα ενημερωθώ από αστρολόγους και καφετζούδες... Αχ αυτή η ματαιοδοξία, όταν κρύβει μέσα της άπιαστες φιλοδοξίες και όνειρα μιας ασύλητης «φαντασίας!!!». Και κάτι ακόμα. Μήπως ο κ. Στουρνάρας μπορεί να μας πει τι μισθό έχουν όλες αυτές οι τηλεοπτικές «αυθεντίες;». Αν πληρώνονται τώρα και ποιος τους πληρώνει; Ο ελληνικός λαός, ο Καψής, η το Μαξίμου;
Εν τω μεταξύ ο κ. Καψής πάλι εξαφανίστηκε. Εδώ Καψής εκεί Καψής που είναι ο Παντελής; Κάποιες εκπλήξεις φαίνεται μας ετοιμάζει με την ομάδα που κατέκτησε το «EVEREST» με τη βοήθεια των ΜΑΤ.

Πάντως αν γνώριζαν όλοι αυτοί που πρωτοστάτησαν στο κλείσιμο της ΕΡΤ, τι τους περιμένει(!) και αυτοί που ανέλαβαν να τρέξουν το «νέο» φορέα, πιστεύοντας ότι θα οργανώσουν ένα μπακάλικο της γειτονιάς, θα είχαν κρυφτεί σε «λαγούμια» από ντροπή και ανικανότητα
Keywords
Τυχαία Θέματα