Ειναι αληθεια οτι: καψησ-πασοκ ξεφτιλιζουν μαξιμου-νδ στο θεμα δτ-νεριτ κυριε φορτσακη;

11:16 19/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Χθες όλη την ημέρα, αλλά και σήμερα μέχρι αυτή τη στιγμή μου γράφονται αυτές οι γραμμές, στο ραδιομέγαρο της Αγίας παρασκευής κυκλοφορούσαν έντονες φήμες από υψηλά...
στελέχη που γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα, ότι ετοιμάζουν κάποιος-κάποιοι, εσωτερικό πραξικόπημα. Και όταν λέμε πραξικόπημα δεν εννοούμε βέβαια ότι θα μπούνε τανκς στο κτήριο. Αλλά «αξιωματούχοι» που θα διοριστούν κατά παράβαση κανόνων δικαίου και αξιοκρατίας, από τις πίσω πόρτες, ξεφτιλίζοντας Μαξίμου και ΝΔ εάν επαληθευτούν τα όσα έχει δρομολογήσει ο κ. Καψής(!).

Κύριε Φορτσάκη
ως θεματοφύλακας του θεσμού για τον οποίο σας διόρισαν περιμένουμε μια απάντηση, αν θέλετε να διαφυλάξετε το κύρος σας και την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας-ευχόμαστε να είναι λάθος- ο κ. Καψής με τους ανθρώπους του, που διαθέτει στη ΔΤ-ΝΕΡΙΤ μαζί με τη «μαφία» και τις «συμμορίες» στο κτήριο, «προίκα» από την παλιά και βρώμικη ΕΡΤ, ετοιμάζεται να τους ανταμείψει με υψηλές θέσεις.

Πριν αναχωρήσει για τας «Ευρώπας»-ο θεός να τον στείλει-θέλει να τους τιμήσει για την προσφορά τους στο «μόρφωμα» ΔΤ. Συγκεκριμένα, με αποφάσεις του άσχετου ΔΣ και του ανεκδιήγητου προέδρου του κ Προκοπάκη και των συν αυτώ, θέλει να διορίσει 3 Γενικούς και κάποιους διευθυντές. Μάλιστα αυτό θα γίνει σε μια από τις προσεχείς συνεδριάσεις του ΔΣ. Ακόμα και σήμερα αν ήταν δυνατόν. Οι δύο Γενικοί προέρχονται από το «βούρκο» και τη «λάσπη» της πρώην και ο τρίτος ήταν βοηθός του νεκροθάφτη της ΕΡΤ, Γκίκα Μάναλη.

Αναλυτικότερα: Βασίλης Θωμόπουλος Γενικός διευθυντής «περιεχομένου». Ανήκει στην βρώμικη ΕΡΤ, έχει γυρίσει σχεδόν όλα τα κανάλια και πριν λίγες μέρες απειλούσε δημοσιογράφους, αποκαλώντας τους, γελοίους και άχρηστους. Είναι κολλητός του Καψή. Μαξίμου και ΝΔ να τον χαίρεστε! Αρίστων Κοντιζάς. Γενικός τεχνικών υπηρεσιών. Απόφοιτος ΤΕΙ. Και αυτός από την βρώμικη και λασπωμένη ΕΡΤ. Πρώην συνδικαλιστής ΠΟΣΠΕΡΤ, εκπροσωπός της στο ΔΣ. Αφού την πούλησε έγινε χαριστικά διευθυντής, έκανε τη δική του ομάδα και πρωτοστάτησε στη λειτουργία του «μορφώματος» ΔΤ, κολλητός του Καψή. Χρήστος Κουπελίδης, Γενικός διοικητικών-οικονομικών υπηρεσιών. Αγνώστων λοιπόν στοιχείων, συνέβαλε στο κλείσιμο της ΕΡΤ και τη λειτουργία του «μορφώματος». Βοηθός του νεκροθάφτη.

Σε αυτούς πρέπει να προσθέσουμε και τρεις διευθυντές. Έναν πρώην του ΑΝΤ1, έναν από το γραφείο του ΠΑΣΟΚ και έναν αγνώστων στοιχείων. Εάν όλα αυτά κ. Φορτσάκη επαληθευτούν έστω και το ήμισυ, ποιος ο λόγος και οι φανφάρες για διαγωνισμούς «φωτογραφίες» διαφάνεια και αξιοκρατία;

Όσο για Μαξίμου-ΝΔ μπορώ να παραφράσω το σύνθημα του πάλε ποτέ ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία!!! Ντρέπομαι για την κατάντια και την αδιαφορία της ΝΔ. Κύριε Σταμάτη, κ. Κεδίκογλου, κ. Μπούρα, κ. Μουρούτη και κύριε Πρωθυπουργέ έχουμε δημόσια τηλεόραση; Είστε ευχαριστημένοι με τις εξελίξεις; Δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει γύρο σας; Γιατί να σας εμπιστευθεί και να σας ψηφίσει ο Ελληνικός λαός; Πιστεύετε ότι κυβερνάτε; Μπράβο σας!!!

Μην ρωτάτε όμως, γιατί ο κόσμος φτύνει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και πάει στο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι μόνο θα σας καταψηφίσει, αλλά θα σας μαυρίσει, μέσα από τον «γυάλινο» θρόνο σας με συγκάτοικο το Βενιζέλο!!!!!!!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα