''ειλικρινεις οι προσπαθειες της γαλλιας αλλα μενουν ακομα να γινουν πολλα''...

21:26 1/10/2013 - Πηγή: Fimotro
Ο επίτροπος της ΕΕ αρμόδιος για τα οικονομικά και νομισματικά θέματα χαιρέτισε σήμερα τα μέτρα που έχει λάβει η Γαλλία για να μειώσει το έλλειμμά της, ...
αλλά προειδοποίησε πως μένουν να γίνουν πολλά ακόμη και ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για το ποιες συνέπειες αναμένεται να έχει στο κόστος εργασίας μία μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού.
«Χαιρετίζω τις ειλικρινείς προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να επανέλθουν σε μία βιώσιμη πορεία τα δημοσιονομικά της Γαλλίας
και τις κινήσεις για να ξεπεραστούν ορισμένα από τα επίμονα εμπόδια για την ανάπτυξη και την απασχόληση», δήλωσε ο Ρεν, ο οποίος επισκέπτεται το Παρίσι.
«Φυσικά, απομένουν να γίνουν ακόμη πολλά, και ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες λείπουν ακόμη προτού μπορέσουμε να κάνουμε μία πλήρη αποτίμηση για ορισμένα μέτρα που θα πρέπει να ανακοινωθούν», επέμεινε ο Ρεν.
Ο ίδιος ζήτησε επιπλέον πληροφόρηση για το πώς μία σχεδιαζόμενη αύξηση των εργοδοτικών εισφορών στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού θα συμβάλλει ώστε το ήδη υψηλό κόστος εργασίας να μην αυξηθεί περαιτέρω.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα