''εμπλοκη στελεχων της κυβερνησης στο σκανδαλο των υποβρυχιων''...

Νέα στοιχεία έρχονται από τη γερμανική δικαιοσύνη σχετικά με το σκάνδαλο των υποβρυχίων, τα οποία εμπλέκουν στελέχη που συμμετέχουν στην κυβέρνηση,...
δήλωσε στον Alpha 98,9 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος
κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση ότι δεν κυνηγά τις «χοντρές υποθέσεις» στις οποίες εμπλέκονται μεγάλοι επιχειρηματίες. Αναφερόμενος στην υπόθεση της Siemens, είπε ότι οι κυβερνώντες εκτελούν τις εντολές της τρόικας και κυρίως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ανέχονται να διαγράφουν χρέη 2,5 δισ. ευρώ για ένα αποδεδειγμένο σκάνδαλο.
«Οι φόροι στην ακίνητη περιουσία θα οδηγήσουν στη δήμευσή της»
Μόνη λύση είναι η καταγγελία των μνημονίων, είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι οι φόροι που μπαίνουν στην ακίνητη περιουσία θα οδηγήσουν στη δήμευσή της.
«Ούτε εγώ πάω να πληρώσω» είπε χαρακτηριστικά
Για το ζήτημα των υποκλοπών και την παρέμβαση του Άρη Σπηλιωτόπουλου ο κ. Καμμένος. σχολίασε ότι η ΕΥΠ πρέπει να μείνει έξω από τις οποιεσδήποτε πολιτικές αντιπαραθέσεις.
«Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχει να αντιμετωπίσει τα εθνικά μας θέματα και παράλληλα να προστατέψει το πολίτευμα. Κατά καιρούς υπήρξαν επίορκοι αλλά δεν μπορούμε να αμφισβητούμε δημόσια το ρόλο αυτών που ξενυχτούν για τη δημόσια ασφάλεια» είπε.
Καταλήγοντας, ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι, από τη στιγμή που το «περίφημο βαλιτσάκι» το έχουν επιχειρηματίες διαπλεκόμενοι, ιδιώτες μη ελεγχόμενοι και άλλες υπηρεσίες, το θέμα έχει ξεφύγει από την ΕΥΠ και δημιουργούνται προϋποθέσεις τέτοιες που μπορούν να απειλήσουν την ασφάλεια των πολιτών και της χώρας.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα