''δολιοφθορα κατα της τουριστικης βιομηχανιας η καταργηση του μειωμενου φπα''...

20:30 16/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Την έντονη δυσφορία τους για τις επικείμενες αυξήσεις του ΦΠΑ με τη λήξη της τουριστικής περιόδου εξέφρασαν...
ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Νικόλαος Μπόνης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, μετά από συνάντηση σχετικά με την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, σε συνάρτηση με τις συζητούμενες αλλαγές στην γενικότερη φορολογία και χωρίς
να έχει προηγηθεί καμία μελέτη για τις επιπτώσεις στην οικονομία των νησιών αλλά και της χώρας συνολικά, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Νικόλαος Μπόνης, δήλωσαν:

«Πριν καν στεγνώσει το μελάνι της πρόσφατης δήλωσης του Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Βαρουφάκη περί της μη υπογραφής από μέρους του της όποιας αύξησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, ήρθε η νέα του δήλωση περί επικείμενης αύξησης του ΦΠΑ μετά την λήξη της τουριστικής σαιζόν. Αυτό δείχνει τον ερασιτεχνισμό με τον οποίο η κυβέρνηση διαχειρίζεται σημαντικά θέματα όπως αυτό του ΦΠΑ στα νησιά, της φορολογίας και της νησιωτικότητας γενικότερα...».

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney
Keywords
Τυχαία Θέματα