Δ.ΚΟΥΣΕΛΑΣ : ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

00:30 7/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Ήδη έχουν γίνει 16 απολύσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων, για υπεξαίρεση χρημάτων, ενώ ακόμη 70 υποθέσεις έχουν παραπεμφθεί σχετικά, ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομικών, Δ. Κουσελάς σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση με προϊσταμένους των εφοριών, των τελωνείων και του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης...
Ο Δ. Κουσελάς ζήτησε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι σε όλα τα επίπεδα και κάλεσε τους υπαλλήλους να αξιοποιήσουν τα νέα όπλα που δίνει το φορολογικό νομοσχέδιο. Σύμφωνα με τον ίδιο,
θα πρέπει οι έλεγχοι να γίνουν με γρήγορες και αποτελεσματικές διαδικασίες και να αφορούν στην περαίωση, το ΦΠΑ και την έκδοση αποδείξεων.
Ο υφυπουργός επισκέφθηκε τον συνοριακό σταθμό των Κήπων Έβρου και δήλωσε πως το υπουργείο εφαρμόζει πρόγραμμα για την αναβάθμιση των ελέγχων στις πύλες εισόδου και εξόδου της χώρα, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το λαθρεμπόριο.
Μιλώντας στο τελωνείο των Υψάλων, στην Τουρκία, επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας των τελωνειακών αρχών Ελλάδας και Τουρκίας στην πάταξη του λαθρεμπορίου, άποψη με την οποία συμφώνησε και ο Διευθυντής του τελωνείου.
Keywords
Τυχαία Θέματα