Δηλωσεις κεδικογλου...

13:03 11/8/2012 - Πηγή: Fimotro
'' Τα μέτρα είναι αναγκαία για να σταματήσει η εξάρτηση της χώρας από τους δανειστές '' δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, στον Επενδυτή τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική για να απεγκλωβιστεί η Ελλάδα...
από την κατάσταση που έχει εμπλακεί.
Για την εφεδρεία και για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει δήλωσε ότι πρόκειται για ένα διαφορετικό μέτρο από αυτό που είχε εφαρμοστεί στο παρελθόν.
Δεν παρέλειψε βεβαίως
να εξαπολύσει σφοδρότατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να ακυρώσει την εθνική προσπάθεια και ότι επενδύει πολιτικά στην επιστροφή στη δραχμή. Για την πολιτική που ακολουθεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας διευκρίνισε ότι ο υπουργός ''κινείται στο πλαίσιο που έχει συμφωνηθεί και δεν κάνει του κεφαλιού του ''.
Για τις απολύσεις στο Δημόσιο είπε ότι είναι κατηγορηματική η θέση της κυβέρνησης να μην υπάρξουν απολύσεις, ενώ είπε ότι το μοντέλο της εφεδρείας δεν έχει καμία σχέση με τη ρύθμιση του παρελθόντος και ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να διασώσει όλες τις θέσεις εργασίας.
Για την επαναδιαπραγμάτευση δήλωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει με ζητούμενο την ανάκτηση της αξιοπιστίας μας που είναι προαπαιτούμενο για περαιτέρω θετική εξέλιξη.
Για τις εντάσεις τέλος στις σχέσεις Βενιζέλου-Στουρνάρα ανέφερε ότι ο Γιάννης Στουρνάρας κινείται στο πλαίσιο που έχει χαραχθεί. Συμπλήρωσε επίσης ότι απόφαση όλων είναι ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ευρωζώνη και να μπει η οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης το συντομότερο δυνατόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα