Δικαιωθηκαμε για το αλ τσαντιρι και λαζοπουλο

16:50 19/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Όσοι διάβασαν χθες την ανάρτησή μας, σχετικά με την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιώς, στο Λάκη Λαζόπουλο, για την τηλεοπτική εκπομπή του, Άλ Τσαντίρι, είχαμε...
εκφράσει εντονότατες αντιρρήσεις. Όχι για το ταλέντο του Λάκη, αλλά για το χώρο και το είδος του τηλεοπτικού Θεάματος σε ένα ιστορικό Θεατρικό μνημείο, από ένα ιδιωτικό Κανάλι.

Ρωτήσαμε ποιος είχε αυτή τη φαεινή ιδέα, για την παραχώρηση η αν ήταν προσωπική απόφαση του Δημάρχου η του Διοικητικού Συμβουλίου
του Θεάτρου. Κανένας δε ενδιαφέρθηκε, κανένας δεν έδωσε εξηγήσεις. Σήμερα νιώθουμε δικαιωμένοι, διότι από το πρωί σε διάφορες εκπομπές, σχολιάζουν αρνητικά την παραχώρηση του Θεάτρου και επικρίνουν όχι απλά τους εμπνευστές της παραχώρησης αλλά και τον ίδιο το Λαζόπουλο.

Ειδικά ο Βήμα FM, και οι ακροατές του ήταν ιδιαίτερα επικριτικοί, όχι μόνο για το χώρο, αλλά και το ίδιο το Άλ Τσαντίρι Νιούζ. Και ας μην τρέξουν πολλοί να μας πουν ότι είχε μεγάλη Θεαματικότητα. Αυτό δεν λέει τίποτα(!). Εάν μετράμε έτσι τη θεαματικότητα, με σκληρή πολιτική σάτιρα, τότε να πάμε στο άλλο άκρο. Να βάλουμε μια «πορνό» ταινία να ανεβάσουμε τη θεαματικότητα και μάλιστα με «εκπαιδευτικό» περιεχόμενο!!!!!!!!.
Keywords
Τυχαία Θέματα