Πυθια: χρησμοι, και υποψηφιοι!!!

15:48 19/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Επειδή τις τελευταίες μέρες έχουν δει τη δημοσιότητα, πολλοί χρησμοί και δημοσκοπήσεις που είναι αντίθετες και παραπλανητικές, από αυτές που η ίδια μελετάει και εγκρίνει, πρέπει να κάνουμε...
κάποιες διευκρινήσεις. Όπως θα θυμούνται οι αναγνώστες μας, σε μία από τις αναρτήσεις, είχαμε αναφερθεί στις εκλογές του Μαΐου με τίτλο:
«Η Πυθία, οι Χρησμοί, οι Αετοί και οι νικητές στις εκλογές του Μαΐου». Σημειώνοντας:

«Στους πρόποδες του Παρνασσού, στο φυσικό τοπίο ανάμεσα στους θεόρατους βράχους, τις Φαιδριάδες, βρίσκεται το μαντείο της αρχαίας Ελλάδας. Οι Δελφοί.
Εκεί που η φύση αγκαλιάζει την ιστορία το μύθο και την ομορφιά, σμίλεψε με το δικό της τρόπο το πέρασμα των χρόνων ξετυλίγοντας το κουβάρι στους επισκέπτες και «θεοπρόπες»με οδηγό την πρωθιέρεια (Πυθία) του Δία, δίνοντας τους δικούς της χρησμούς και προβλέψεις». Εκεί ταξιδεύω και «εγώ», για να έχω «την εύνοια της Πυθίας και την ενημέρωση», για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, πηγαίνοντας πολλούς αιώνες πίσω, όταν ήταν στις δόξες της!

Στο δημοσίευμα είχαμε αναρτήσει όλες τις προβλέψεις, που έβγαιναν, από τα βάθη των παραδόσεων, τους χρησμούς της, και τη βοήθεια που ζητούσαν οι προγονοί μας. Παρακαλέσαμε λοιπόν την «Πυθία» να μας βοηθήσει, με τις εκτιμήσεις της για τη σημερινή Ελληνική κατάσταση και τις εκλογές, όπως τις προβλέπει η ίδια και τους χρησμούς που θα δώσει, επειδή εμπαίζεται ο Ελληνικός λαός από το ξοφλημένο πολιτικό «κατεστημένο» που πουλάει.... «παραμύθια και εμπόριο ελπίδας».

Πρώτα-πρώτα ο μεγάλος συνωστισμός «υποψηφίων» και ανταρτών δεν είναι καλό σημάδι για τα δύο «μεγάλα» κόμματα που συγκυβερνούν. Οι υποψηφιότητες τους θα πάθουν ολική καθίζηση, και θα έχουμε πολλές εκπλήξεις. Αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε «έκσταση» και συνεχίζει τις προβλέψεις και χρησμούς μέσα στο «άδυτον». Οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι «μούφες», «μαϊμού» και τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά και με πολλά παρατράγουδα.

Από τώρα ξεκαθάρισε, ότι Άρης Σπηλιοτόπουλος και Γιώργος Καμίνης δεν έχουν πιθανότητες να εκλεγούν και καλό θα είναι να αποσυρθούν. Επίσης στις δημοσκοπήσεις να μην έχουμε εμπιστοσύνη, λόγω της κρισιμότητας των εκλογών και των μεγάλων συμφερόντων. «Μίλησε» για χοντρά κυβερνητικά λάθη όπως στο χειρισμό της Χρυσής Αυγής, και άλλων κρίσιμων υποθέσεων μέσα από τις άναρθρες κραυγές της.

Η δικαιοσύνη είναι καλή και τυφλή, άφησε να εννοηθεί με νόημα! Όμως, μερικές φορές αλληθωρίζει η βλέπει από το ένα μάτι, και ζήτησε να συναντηθεί με τη Θέμιδα για να πάρει συμβουλές και οδηγίες. Η διαφθορά, σε πολιτικοοικονομικά σκάνδαλα και διαπλεκόμενα είναι πολύ μεγάλη και δύσκολα θα γίνει εξιχνίαση, σε αυτού του είδους τα εγκλήματα.

Σύντομα θα έχουμε νεότερα και για το μέλλον Σαμαρά-Βενιζέλου, με βάση τις αποκαλύψεις και χρησμούς της «ΠΥΘΊΑΣ» και το σημείο συνάντησης των «ΑετώνΣ-Β!!!».
Keywords
Τυχαία Θέματα