«ειστε πελατης της hellas on line»... με το ετσι θελω!

Του δημοσιογράφου
Γιώργου Πετρίτση
Αγαπητό Fimotro,
Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις τηλεφωνικές οχλήσεις τραπεζών, εταιρειών τηλεφωνίας, και ποικίλων επιχειρήσεων οι οποίες στοχεύουν σε άγρα πελατών. Πρόσφατα έπεσα κι εγώ θύμα της επιμονής της HELLAS ON LINE να με...
αποσπάσει από τη FORTHNET, στην οποία είμαι πελάτης από εικοσαετίας, κάνοντας
μου μία υποτίθεται δελεαστικότερη προσφορά (δεν ξέρω αν αυτό εμπίπτει στις διατάξεις περί αθέμιτου ανταγωνισμού). Εν πάση περιπτώσει έκανα το λάθος να δεχθώ να μου στείλουν την προσφορά τους, η οποία διέφερε από τα όσα τηλεφωνικά μου είχαν πει, την οποία και προσπάθησαν να ενεργοποιήσουν πριν ακόμη λήξη η προπληρωμένη σύμβασή μου με τη FORTHNET η οποία και με ενημέρωσε σχετικά. Τους ζήτησα ακύρωση και μου είπαν ότι θα κρατούσαν την προσφορά τους μέχρι να λήξει η σύμβασή μου με τη FORTHNET (14 Νοεμβρίου). Αυθαίρετα στις 15 Νοεμβρίου ζήτησαν πάλι από τη FORTHNET να διακόψει τη σύνδεση μαζί μου για να με πάρουν εκείνοι πελάτη τους. Αρνήθηκα, ανανέωσα τη σύμβασή μου με τη FORTHNET και ενημέρωσα σχετικά τη HOL για την οριστική ακύρωση της όποιας συμφωνίας μαζί τους, πηγαίνοντας σ’ ένα κατάστημα της Vodafone, η οποία την αντιπροσωπεύει.
Και έμεινα ήσυχος μέχρι χθες οπότε άρχισα να δέχομαι τις τηλεφωνικές οχλήσεις ενός αναιδέστατου υπαλλήλου της HELLAS ON LINE ο οποίος επέμενε να μου λέει με ύφος «ΕΙΣΤΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ HELLAS ON LINE» !!!
Αυτά τα λίγα προς γνώση όσων θα τύχει να πέσουν στα νύχια των (λαθρο)κυνηγών πελατών.
Keywords
Τυχαία Θέματα