Διαψευδει τους διαλογους που δημοσιευσε το "βημα" ο αδωνις...

11:38 16/6/2014 - Πηγή: Fimotro
ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΘΕΣΕ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
Σε κατηγορηματική διάψευση των διαλόγων που φέρεται να είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, προέβη ο πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Ουδέποτε θα έβαζα και ούτε θα μπορούσα να βάλω όρους στον πρωθυπουργό. Αν...
είναι δυνατόν...» δήλωσε στην ιστοσελίδα parapolitika.gr,
ο κ. Γεωργιάδης, που δεν κρύβει την οργή του για το χθεσινό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», ο πρώην υπουργός δυσαρεστήθηκε σφόδρα από την αποπομπή του από το κυβερνητικό σχήμα κατά τον τελευταίο ανασχηματισμό, ενώ μάλιστα έως πρόσφατα δεχόταν από τον Πρωθυπουργό διαβεβαιώσεις πως εκτελεί πολύ καλά τα καθήκοντά του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Γεωργιάδης φέρεται να διεμήνυσε τη δυσαρέσκειά του προς το Μαξίμου, αμέσως μετά τον ανασχηματισμό. Μάλιστα, μεταξύ των δύο ανδρών, ειπώθηκαν βαριές κουβέντες, καθώς ο ένας κατηγόρησε τον άλλον για «εξευτελισμό».

Όπως αναφέρεται, μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων ορίσθηκε συνάντηση των δύο, όπου προτάθηκε η θέση του κοινβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος την αποδέχθηκε, μόνο αφού έγιναν δεκτοί οι όροι που έθεσε στον Αντώνη Σαμαρά και οι οποίοι ήταν να αναλάβει μετά τον Σεπτέμβριο, να γίνει η δημόσια δήλωση στήριξης στο πρόσωπό του και να μην περάσει η αρμοδιότητα των φαρμάκων στον αναπληρωτή υπουργό Λεωνίδα Γρηγοράκου που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, αλλά να παραμείνει στον κ. Βορίδη.
Keywords
Τυχαία Θέματα