Διαψευδει τη ντορα για τα κεφαλαια και τις τραπεζες η κυβερνηση

13:32 25/5/2015 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Ανυπόστατα τα χαρακτήρισε τα σενάρια περί ελέγχου στις κινήσεις κεφαλαίων από τις τράπεζες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υπογραμμίζοντας...
χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα». Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρας ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε ότι η κυβέρνηση είναι αισιόδοξη πως θα επιτευχθεί συμφωνία με τους εταίρους, ωστόσο, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός «δεν θα την αποδεχθεί αν δεν κινείται στα πλαίσια της λαϊκής εντολής».
Για το εάν η 5η Ιουνίου αποτελεί καταληκτική ημερομηνία για συμφωνία, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν βάζει καταληκτικές ημερομηνίες, ούτε τελεσίγραφα και συμπλήρωσε ότι λόγω των προβλημάτων ρευστότητας υπάρχει επιτακτική ανάγκη και για την Ελλάδα και για την Ευρωζώνη να επέλθει μία συμφωνία.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, υπάρχει σύγκλιση απόψεων και με τους θεσμούς για το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, ωστόσο, παραμένουν ανοιχτά τα ζητήματα του ΦΠΑ, του ασφαλιστικού, των δημοσιονομικών και τα εργασιακά.
Keywords
Τυχαία Θέματα