Διαμαρτυρια βουτση προς το μαξιμου για τη ''βροχη'' τροπολογιων...

20:01 14/4/2016 - Πηγή: Fimotro
Διάβημα διαμαρτυρίας προς το Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να στείλει ...
ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης καθώς ο «βομβαρδισμός» υπουργικών εκπρόθεσμων, άσχετων και «σκανδαλωδών» τροπολογιών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου, εκφράζεται δυσφορία για την νομοθετική τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και σημειώνεται πως ορισμένοι υπουργοί κάνουν κατάχρηση της κατανόησης που έχει δείξει έως
σήμερα ο κ. Βούτσης.

Να σημειωθεί ότι το θέμα τέθηκε στην σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων από τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου και από τον κ. Θανάση Παφίλη του ΚΚΕ που εξήγησαν ότι η ο αιφνιδιασμός της εθνικής αντιπροσωπείας με κατάθεση τροπολογιών της τελευταίας στιγμής δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αναφέρθηκαν δε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ρυθμίσεων που εγείρουν υπόνοιες σκανδάλων. Είναι ενδεικτικό ότι την περασμένη Τετάρτη και κατά την ψήφιση τεσσάρων κυρώσεων που συζητήθηκαν ως ένα νομοσχέδιο κατατέθηκαν εννιά υπουργικές τροπολογίες και έγιναν αποδεκτές έξι βουλευτικές. Πολλές από αυτές μάλιστα κατατέθηκαν ελάχιστα λεπτά πριν από την ψηφοφορία.
Keywords
Τυχαία Θέματα