Δεν κανει ο βοριδης για αρχηγος μεγαλου κομματος...

22:44 28/9/2015 - Πηγή: Fimotro
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ
Επιβεβαιώθηκε αυτό που ως εκτίμηση είχαμε δημοσιεύσει ότι ο Μάκης Βορίδης δεν κάνει για αρχηγός μεγάλου κόμματος. Διακατέχεται από το σύμπλεγμα μικρότερων κομμάτων και του βγαίνει παντού αυτό. Είναι ανασφαλής μέσα στη ΝΔ γιατί κανένας δεν τον θεωρεί γηγενή και όλοι του χρεώνουν ότι είναι αλεξιπτωτιστής...

Φάνηκε από το ότι δεν μπόρεσε να μαζέψει υπογραφές και άφησε τον Άδωνι να βγει μπροστά. Φάνηκε επίσης από
τον τρόπο που αντιμετώπισε τη διαδοχή. Φοβούμενος να τα βάλει με τους βαρόνους του κόμματος περίμενε να δει τι θα κάνει και εάν τον υποστηρίξει ο Σαμαράς ώστε να διαπιστώσει όχι μόνο τι πέραση έχει μέσα στη ΝΔ αλλά να τον βοηθήσει αυτό για να βρει μέχρι και τις υπογραφές!
Σε αντίθεση με τον Βορίδη ο Άδωνις βρίσκεται στο άλλο άκρο. Επειδή είναι ψώνιο με την πολιτική και την προβολή το πήρε απόφαση και δεν δείχνει να φοβάται. Ακόμα όμως και στην περίπτωση που δεν μπορέσει να βρει τις υπογραφές που χρειάζεται θα λέει ότι έδωσε μια μάχη. Και αυτό είναι το σημαντικότερο για την επόμενη μέρα της ΝΔ.
Σ.Σ. Fimotro : μάθαμε πάντως σήμερα ότι ο Βορίδης διαμήνυσε στον Άδωνι ότι δεν θα τον υποστηρίξει τελικά. Πότε έγινε αυτό; Σήμερα το μεσημέρι όταν ο Άδωνις του τηλεφώνησε για να του ανακοινώσει ότι σε λίγες ώρες θα επισημοποιήσει την υποψηφιότητά του.
Keywords
Τυχαία Θέματα