Χωρις διαδικτυακο ενοικιο

Γράφει ο Insider
Θυμάστε το αλήστου μνήμης πολιτικό πρόσωπο (Υπουργός ήταν, Υφυπουργός ήταν, δεν καλοθυμάμαι...) που έμενε σε σπίτι επιχειρηματία της πληροφορικής χωρίς να πληρώνει ενοίκιο και εξαναγκάστηκε για αυτό το λόγο σε σε παραίτηση; Ε, κρατήστε...
το στην μνήμη σας, γιατί μπορεί να σας χρειαστεί σύντομα...αυτή τη φορά για αλλο πολιτικό πρόσωπο (Υπουργός είναι, Υφυπουργός είναι, δεν θα το πούμε από τώρα) ο οποίος και αυτός απολαμβάνει "δωρεάν φιλοξενία".
Δωρεάν φιλοξενία εδώ και κάμποσα χρόνια της "επαγγελματικής"
του ιστοσελίδας σε διαδικτυακή διεύθυνση (server που λέμε και στο χωριό μου) εδώ και κάμποσα χρόνια.
Και πως ανταποδίδει την ¨φιλοξενία"; Με διορισμό του ιδιοκτήτη του διαδικυακού σπιτιού σε εποπτευόμενο από το πολιτικό πρόσωπο οργανισμό.
Για να σας βοηθήσουμε λίγο, η διαδικτυακή διεύθυνση είναι με "ονομασία προελέυσεως", και ο διορισθείς- λόγω των προφανώς εξαιρετικών προσόντων φιλοξενίας απολαμβάνει μισθό 3.500 ευρώ μηνιαίως. Ναι, καλά διαβάσατε, μισθό τρείς χιλιάδες πεντακόσια ευρώ μηνιαίως.
Τι είπατε; αν είναι ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου; όχι, αλλά είναι ... "φιλόξενος".
ΜΑΞΙΜΟΥ, προσέξτε λίγο το θέμα, μπορεί να σκάσει άσχημα, γιατί υπάρχει και αυτός ο Μανώλης Σφακιανάκης... -ναι αυτός ο κουζουλοκρητικός, ο οποίος Κυριακή απόγευμα απαντάει ο ίδιος τα τηλέφωνα στην υπηρεσία που διευθύνει . Και κάτι τέτοιες... μικροπαραβασούλες τις τεκμηριώνει σε χρόνο dt (μέχρι να πληκτρολογήσει ο κοινός θνητός ...παραίτηση λόγω σκανδάλου!!!
Και υπάρχουν και κάτι αγριεμένοι -λόγω περικοπών- δικαστικοί οι οποίοι ψάχνουν αφορμές να πάρουν το αίμα τους πίσω. Ο Στουρνάρας τη γλύτωσε, μην ανοίξουμε τώρα άλλες.... επικοινωνίες. .
Επειδή δε δεν θάπρεπε να μπούμε σε συζήτηση αν είναι νόμιμο ή ηθικό (γιατί ηθικό δεν είναι σίγουρα), το λιγώτερο που μπορεί να κάνει άμεσα το πολιτικό αυτό πρόσωπο είναι να εξωφλήσει έστω και καθυστερημένα τα ....αζήτητα και να απομακρύνει τον φιλόξενο από την μισθοδοσία - και τι μισθοδοσία; 3.500 ευρώ μηνιαίως- του εποπτευόμενου από τον ίδιο οργανισμού.
Γιατί τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού, (μεταφορικά μιλάμε τώρα για την μισθοδοσία των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα) δεν πρέπει απλώς να φαίνονται ίσια, αλλά πρέπει να είναι κιόλας!!!
Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα