Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη

Κριός Η Σελήνη ενισχύει το οικογενειακό κλίμα σήμερα, παροτρύνοντάς σας να επενδύσετε χρόνο στην οικογένεια, αλλά και στα πρόσωπα που είναι σαν οικογένεια. Δεν είναι ανάγκη τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από τον έρωτα, Κριοί. Μην αγνοείτε τα σημάδια που σας στέλνει ένα μεγαλύτερο άτομο, απλώς επειδή δεν οδηγούν εκεί που θα θέλατε.

Ταύρος Αφήστε τη φαντασία σας να λειτουργήσει υπέρ σας, Ταύροι και μην προσφεύγετε διαρκώς στην ωμή λογική. Τα προβλήματά σας σήμερα θα λυθούν μέσα από τη δημιουργικότητά σας, η οποία δεν μπορεί να είναι πολιτικώς ορθή. Έντονες οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας-

επιτέλους κάποιος έλαβε το μήνυμα που προσπαθούσατε τόσο καιρό να του στείλετε.

Δίδυμος Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ευμετάβλητη κατάσταση σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι μια απότομη κίνηση μπορεί είτε να τα εκτοξεύσει, είτε να τα επιδεινώσει. Καλύτερα, Δίδυμοι, να αποφύγετε τις ακρότητες και να ακολουθήσετε δοκιμασμένες πρακτικές. Μια τολμηρή πρόταση στα ερωτικά αναπτερώνει τη διάθεσή σας και σας δίνει νέα κίνητρα.

Καρκίνος Έχετε ακόμα κάποια συναισθήματα για την προηγούμενή σας σχέση, Καρκίνοι και είναι μάταιο να τα αρνείστε. Ο μόνος τρόπος να αλλάξετε την πραγματικότητά σας, είναι να την αντιμετωπίσετε ως έχει, με τα καλά και τα στραβά της. Προσοχή στα καθήκοντα που σας ανατίθενται σήμερα στη δουλειά. Τίποτα δεν είναι περιττό. Λέων Όσο θερμοκέφαλους κι αν σας κάνει σήμερα ο Άρης, είναι ζωτικής σημασίας να αποφύγετε τις συγκρούσεις, ειδικά στο εργασιακό πεδίο. Όλα δείχνουν ότι κερδισμένος (πρακτικά και ηθικά) θα βγει αυτός που θα καταφέρει να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μήπως να ζητούσατε εξηγήσεις ;

Παρθένος Εστιάστε στη συναισθηματική ασφάλεια και όχι στις περιπετειώδεις σχέσεις, Παρθένοι. Ξέρουμε πόσο σας αρέσουν τα δράματα, αλλά ήρθε η ώρα να ζήσετε και χωρίς αυτά. Μπορεί και να σας αρέσει, που ξέρετε ; Οι Κριοί και οι Ιχθείς βρίσκονται δίπλα σας με καλές προθέσεις σήμερα. Μην τους αποπαίρνετε χωρίς λόγο.

Ζυγός Η σημερινή μέρα κυλάει αργά- ίσως με βασανιστικούς ρυθμούς κάποια διαστήματα. Αξιοποιήστε αυτό το χαρακτηριστικό, δείχνοντας ιδιαίτερη προσοχή στους τομείς όπου φανήκατε επιπόλαιοι κατά το παρελθόν. Μην αφήνετε το σύντροφο να διεκδικεί νέα πράγματα μόνος του. Το στοίχημα της συμπόρευσης είναι σημαντικό και πρέπει να το κερδίσετε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κουραστείτε.

Σκορπιός Σημαντικές λεπτομέρειες υποπίπτουν στην αντίληψή σας σήμερα, μιας και ο Δίας ενισχύει τη διαίσθησή σας σε μεγάλο βαθμό. Μη δείξετε τα χαρτιά σας στους αντιπάλους σας, τουλάχιστον όχι μέχρι να καταστρώσετε κάποιο αξιόλογο σχέδιο. Η ησυχία στα ερωτικά δεν είναι απαραίτητα ένδειξη προβλήματος. Μάθετε να ζείτε και υπό ήρεμους ρυθμούς.

Τοξότης Η απόρριψη από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σας έχει πειράξει και καλό θα είναι να σταματήσετε να το αρνείστε, Τοξότες. Εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας προβάδισμα και βάλτε τις πρώτες λίθους σε ένα νέο ειδύλλιο. Δεν θα είναι δύσκολο. Η αφοσίωσή σας στο τρέχον επαγγελματικό πλάνο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εξέλιξή σας, όπως ακριβώς τη φαντάζεστε.

Αιγόκερως Μην προσπαθείτε να χωρέσετε και τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, Αιγόκεροι. Δεν θα τα καταφέρετε ποτέ. Δώστε στο κάθε τι το χρόνο και το χώρο του και μόνο έτσι θα ανθίσει, χωρίς προβλήματα και διαμαρτυρίες. Η αγωνία σας κορυφώνεται καθώς πλησιάζει μια συγκεκριμένη επέτειος. Θα ήταν καλό να συνδυάσετε την τελευταία με μια διεξοδική συζήτηση.

Υδροχόος Παίζετε με τη φωτιά, Υδροχόοι και όσο ελκυστικό κι αν φαίνεται αυτό, δεν θέλει πολύ για να αποβεί ολέθριο. Ετοιμαστείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας για ό, τι κι αν συμβεί τώρα στα ερωτικά σας. Σίγουρα δεν θα φταίει αυτός που συνηθίζετε να κατηγορείτε. Η Αφροδίτη εξομαλύνει τις σχέσεις σας με ένα πρόσωπο της οικογένειας, με το οποίο συγκρουστήκατε πρόσφατα.

Ιχθύς Η στροφή στην τέχνη και τη δημιουργία σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τον εαυτό σας με άλλα μάτια και να συγχωρήσετε ορισμένα του λάθη. Δεν είστε τέλειοι, Ιχθείς, αλλά μπορείτε να βελτιωθείτε σημαντικά, αν πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Το ομιχλώδες τοπίο των ερωτικών ξεκαθαρίζει ανέλπιστα, μετά από μια συγκλονιστική εξομολόγηση

Keywords
Τυχαία Θέματα