Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα του 46χρονου που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή έπειτα από δολοφονική επίθεση ανεγκέφαλων οπαδών του Ηροδότου!

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 46χρονος οπαδός του Εθνικού, μετά τα επεισόδια στο ματς με τον Ηρόδοτο. Ξέσπασμα του πατέρα του!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βενιζελείου Νοσοκομείου ο 46χρονος Κωνσταντίνος Κατσούλης έχει υποστεί βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος και εντός της ημέρας, όταν είναι διαθέσιμο το στρατιωτικό αεροσκάφος, θα διακομιστεί στην Αθήνα. Ο 46χρονος που είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο, όπου βρέθηκε κλίνη, μετά και το προσωπικό
ενδιαφέρον του υφυπουργού Αθλητισμού Γ.Ανδριανού. Σύμφωνα με το διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, Ανέστη Κιούλπαλη, ο 46χρονος βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ενώ και η νέα αξονική τομογραφία δε διευκρινίζει αν μιλάμε για ρήξη ανευρύσματος ή εγκεφαλικό, κάτι που θα διευκρινιστεί και με νέα αξονική. Παράλληλα και ο ιατροδικαστής εξέτασε τον 46χρονο.

Σε δηλώσεις του, ο πατέρας του 46χρονου ανέφερε ότι σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του γιου του είναι τραγική. Παράλληλα, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής εξέφρασε την ελπίδα, αυτό που συνέβη στο παιδί του, να αποτελέσει την απαρχή για να αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα. "Επιτέλους κάποιοι πρέπει να κινητοποιηθούν" - είπε ο πατέρας.

"Εμείς σαν οικογένεια, έχουμε ιστορία με τον Εθνικό. Εγώ υπήρξα αθλητής του Εθνικού αλλά και οι δυο μου γιοι (και ο τραυματίας) υπήρξαν αθλητές του Εθνικού. Έχουμε και διοικητική σχέση με την ομάδα" - είπε ο πατέρας, τονίζοντας ότι ο γιος του ήρθε στην Κρήτη για να χαρεί το παιχνίδι, να δει την ομάδα του και σε καμία περίπτωση να προκαλέσει επεισόδια.

Εν τω μεταξύ μικροένταση προκλήθηκε στο νοσοκομείο, μεταξύ κατοίκων της Ν.Αλικαρνασσού και του αδερφού του 46χρονου. Ο δεύτερος, ακούγοντας τους κατοίκους της περιοχής να αναφέρουν σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ ότι δε γνωρίζουν ποιοι είναι οι πέντε φερόμενοι ως δράστες και ότι δεν πρέπει να στιγματιστεί η Αλικαρνασσός, αντέδρασε λέγοντας: "Εδώ πεθαίνει ένας άνθρωπος κι εσάς σας ενδιαφέρει να μη στιγματιστεί η περιοχή σας!"

Εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες

Η αστυνομία της Νέας Αλικαρνασσού προχώρησε σε περίπου 20 προσαγωγές, και μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται ένας 27χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει προκαλέσει τον σοβαρότατο τραυματισμό του Κατσούλη καθώς και ένας 22χρονος. Και οι δύο είναι γνωστοί στις αρχές για εμπλοκή σε επεισόδια στο γήπεδο. Οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα. Παράλληλα έχουν ταυτοποιηθεί άλλα δύο άτομα, που αναζητούνται.

Ελαφρύτερα τραυματίας νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο ο 37χρονος Κωνσταντίνος Λόλης που έχει τραυματισθεί στο κεφάλι, και έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού.

Πηγή: cretalive.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα