Μπουλινγκ μεγαλοδικηγορων καναλιων κατα υπαλληλων της γραμματειας κατηγγειλε ο κρετσοσ!

11:05 30/8/2016 - Πηγή: Fimotro
«Εμείς καταλαβαίνουνε ότι είναι μια κουραστική διαδικασία για τους καναλάρχες, αλλά γίνεται για λόγους απόλυτης διαφάνειας», τόνισε ο Λευτέρης Κρέτσος. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο...
γενικός γραμματέας Ενημέρωσης πρόσθεσε:

Άνθρωποι όμως είναι και οι υπάλληλοι που συμμετέχουν και μάλιστα δεν πληρώνονται έξτρα. Δε γίνεται οι μεγαλοδικηγόροι να μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα.

«Με έχει ενοχλήσει το μπούλινγκ των μεγαλοδικηγόρων απέναντι σε απλούς δημόσιους υπαλλήλους. Είχαμε δυο περιστατικά και χθες και τη Πέμπτη. Λεκτική επίθεση μέχρι και στην εργαζόμενη
που κρατά το πρωτόκολλο, απαράδεκτη», είπε ο κ. Κρέτσος, ο οποίος σημείωσε για μία ακόμη φορά πως «όλα έχουν γίνει απολύτως νόμιμα και όπως επιτάσσει το δημόσιο συμφέρον».

Παράλληλα, χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα «ιστορική», υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση απέναντί της είχε και την αντιπολιτευτική γραμμή από τη ΝΔ αλλά και τους μεγαλοδικηγόρους των καναλιών που προσπάθησαν να ακυρώσουν όλη τη διαδικασία, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, είπε.

Ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης εξήγησε πως οι τέσσερις άδειες που θα δοθούν σήμερα, θα είναι «προσωρινές», καθώς σε 20 ημέρες θα ελεγχθεί εκ νέου το Πόθεν Έσχες των εταιρειών που θα κερδίσουν τις άδειες.
Keywords
Τυχαία Θέματα