Μπαραζ συναντησεων του πρωθυπουργου ενοψει επισκεψης τροικας

14:18 3/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Επιταχύνεται η κυβερνητική δραστηριότητα ενόψει της επανόδου της τρόικας στην Αθήνα, στις 16 Ιανουαρίου, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της χώρας ύψους 130 δισ. ευρώ. Σε αυτό το πλαίσιο ο Πρωθυπουργός συναντά το...
μεσημέρι τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη και αμέσως μετά τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Σκοπός των συναντήσεών τους είναι να συζητηθούν ζητήματα
που αφορούν το πολυνομοσχέδιο-μαμούθ και άπτονται, μεταξύ άλλων, των εργασιακών σχέσεων, της εφεδρείας και της απελευθέρωσης των ταξί και των φορτηγών.
«Τεστ αντοχής» θα αποτελέσει το επικείμενο Υπουργικό Συμβούλιο με κύριο αντικείμενο το πολυνομοσχέδιο, που αναμένεται να φέρει εκ νέου στην επιφάνεια τις διαφωνίες και τις διαφορές των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Μετά τις συναντήσεις του με Κουτρουμάνη και Βενιζέλο, ο κ. Λουκάς Παπαδήμος θα έχει συνεργασία με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννη Μανιάτη και ακολούθως με τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Αύριο, ο Πρωθυπουργός θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον ΣΕΒ, τη ΓΣΕΕ, την Συνομοσπονδία των Εμπόρων, την ΓΣΒΕ και ΣΕΛΠΕ, ενώ την Πέμπτη θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, με αντικείμενο το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών όπου θα συμπεριλαμβάνονται όλες οι εκκρεμότητες που δεν έχουν μέχρι τώρα διευθετηθεί.

Ανάμεσά τους το διαζύγιο-εξπρές, η εφεδρεία, η απελευθέρωση των ταξί και των φορτηγών αλλά και η αλλαγή του σωφρονιστικού κώδικα.
Keywords
Τυχαία Θέματα