Αθανασιου και δημας στα επικρατειας νδ και πασοκ

13:15 25/4/2012 - Πηγή: Fimotro
«Με αυτό το ψηφοδέλτιο που συμβολίζει πολλά πράγματα, δίνουμε τη μάχη για την νίκη στις εκλογές, για την πρωτιά, για την αυτοδύναμη Ελλάδα, για τη μεγάλη εθνική συμμαχία των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων της υπευθυνότητας, της αλληλεγγύης και των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων», τόνισε ο...
πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος,
παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος στην Ιπποκράτους.
«Την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας καταλαμβάνει ο Ολυμπιονίκης μας Πύρρος Δήμας, ο οποίος, με τα τέσσερα ολυμπιακά μετάλλιά του, συμβολίζει την Ελλάδα που προσπαθεί, αγωνίζεται και πετυχαίνει, την Ελλάδα που πρέπει να σηκωθεί και πάλι και να σταθεί όρθια», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.
«Πρέπει να σηκώσουμε από πάνω μας το μεγάλο βάρος της δημοσιονομικής εξάρτησης, το μεγάλο βάρος του μνημονίου, πρέπει να κάνουμε την άρση αυτού του εθνικού βάρους που ξεκινήσαμε με την μείωση του χρέους», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι «θέλω να ευχαριστήσω τον Πύρρο γιατί δέχθηκε να ενταχθεί στην ενεργό πολιτική και να στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους υπόλοιπους 11 υποψηφίους».
«Έχει τιμήσει την Ελλάδα, έχει σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία, έχει κάνει να ακούσουμε περήφανοι τον εθνικό μας ύμνο, είναι ένα πρόσωπο που πρέπει να το τιμήσουμε, συμβολίζει την εθνική μας ενότητα», είπε για τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος.
Για την κα Φώφη Γεννηματά, η οποία καταλαμβάνει την δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «κατέχει δικαιωματικά την θέση αυτή, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, τέως υπουργός, τέως υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς, η Φώφη είναι η στενότερη συνεργάτις μου στη μάχη που δίνουμε για τις εκλογές αυτές και πρέπει να πω για μια ακόμη πολλοστή φορά, ότι έχω εκτιμήσει την προσωπικότητά της, την πολιτική της κρίση, την συνέπειά της, την αγωνιστικότητά της και φυσικά το απαράμιλλο ήθος της».
Για τον 33χρονο πολιτικό μηχανικό και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη που καταλαμβάνει την τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «είναι ένα στέλεχος που βγαίνει από τα σπλάχνα της νεολαίας και θέλω να ελπίζω ότι με τον τρόπο αυτό δίνουμε ένα κίνητρο στους νέους ανθρώπους να παρακολουθήσουν τον λόγο μας και την δράση μας».
Ο Θεόδωρος Καρυώτης, καταλαμβάνει την 4η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας και ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ στις ΗΠΑ, ειδικός στο Δίκαιο της Θάλασσας, παλαιό στέλεχος του ΠΑΚ, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Σύμβαση του Μοντέγκο Μπέι που κατέληξε στο ισχύον Δίκαιο της Θάλασσας». «Ο καθηγητής Καρυώτης είναι ένας άνθρωπος που αγωνίζεται για τις θαλάσσιες ζώνες για την υφαλοκρηπίδα, για την ΑΟΖ, ένας άνθρωπος που πιστεύει βαθιά στα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Μια κοπέλα που αγωνίζεται στη μάχιμη δικηγορία και που αντιπροσωπεύει χιλιάδες νέους αγωνιζόμεν
Keywords
Τυχαία Θέματα