Ασχημα νεα για τον στουρναρα

21:57 12/3/2014 - Πηγή: Fimotro
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ
Αναμενόμενη η εξέλιξη στην οποία είχε αναφερθεί αναλυτικά το Fimotro. Ο νέος νόμος για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν πρόκειται να ψηφιστεί ούτε στο σύνολό του, ούτε στα άρθρα του...

εάν αυτός συμπεριλαμβάνει το ακαταδίωκτο μελών του ΤΧΣ για τις όποιες αποφάσεις πάρουν απο εδώ και πέρα.
Ποιος άλλωστε σοβαρός βουλευτής θα ψήφιζε αυτό το έκτρωμα; Κανένας φυσικά. Έτσι και με δεδομένο ότι πολλοί κυβερνητικοί βουλευτές θέλουν να εκδικηθούν τον Στουρνάρα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους και με δεδομένη την ισχνή πλειοψηφία που διαθέτει η κυβέρνηση, θα πρόκειται για νέα ήττα του υπουργού Οικονομικών που όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές μετράει μέρες καθώς έρχεται ανασχηματισμός.
Ο σημερινός νόμος 2190 ορθώς δεν επιτρέπει την συμμετοχή του ΤΧΣ σε νέες ΑΜΚ των τραπεζών. Ο νέος νόμος όμως που ενδέχεται να κατατεθεί την Δευτέρα 17 Μαρτίου ή την Τρίτη 18 Μαρτίου ξεπερνά το θέμα αυτό με μια διάταξη που όχι μόνο δεν θα περάσει αλλά σίγουρα δεν θα μπορεί να τεθεί σε ισχύ γιατί σίγουρα θα κριθεί αντυσυνταγματική. Με δεδομένη την πολιτική και επιστημονική ανεπάρκεια τόσο του Στουρνάρα όσο και των μελών του ΤΧΣ αναμένονται δραματικές εξελίξεις στο θέμα των τραπεζών.
Θα επανέλθουμε..
Keywords
Τυχαία Θέματα