''αρραγης η κοινοβουλευτικη ομαδα''...

...'Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠ' ΑΥΤΗ...
Αρραγή χαρακτηρίζουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και αναφερόμενοι στο άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα στους βουλευτές του Κινήματος, κάνουν λόγο...
για ένδειξη στρατηγικής αμηχανίας του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Μετά τη γκάφα της πρότασης μομφής και του αδιεξόδου στο οποίο περιήλθε ο κ. Τσίπρας
λόγω της περίεργης επιλογής του να επιτεθεί στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το θέμα των υποβρυχίων / ναυπηγείων, το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ως ένδειξη στρατηγικής αμηχανίας την "πρόσκληση αποστασίας" που απροκάλυπτα απηύθυνε ο κ. Τσίπρας», αναφέρεται σε άτυπη ενημέρωση του Κινήματος.
Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν ότι η σκληρή αντίδραση του κ. Βενιζέλου απηχεί το σύνολο των μελών της Κ.Ο. και αυτό θα εκπεμφθεί ως μήνυμα στη συνεδρίασή της που αναβλήθηκε για λίγες ημέρες λόγω ασθένειας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Το Κίνημα εκτιμά ότι η σύγκρουση αυτή με τον ΣΥΡΙΖΑ «εντείνει τις πιέσεις και στον κ. Κουβέλη καθώς συμψηφισμοί και ισορροπίες δεν χωρούν στις κρίσιμες αποφάσεις για την πορεία της χώρας.
Κύκλοι πολύ κοντά στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν ότι αναδεικνύεται και πάλι η υπόθεση της «κεντροαριστεράς της ευθύνης» ως εκφραστή μια πολιτικής προοδευτικής αλλά και καθαρής και υπεύθυνης που παίζει πραγματικό ρόλο για τον τόπο και τους πολίτες.
Το ΠΑΣΟΚ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εξειδικεύσει τις πρωτοβουλίες στις όποιες έχει ήδη αναφερθεί ο κ. Βενιζέλος για τις αυτοδιοικητικές και τι ευρωπαϊκές εκλογές.
Keywords
Τυχαία Θέματα