"αρπαχτηκαν" στο mega ο παππας με τον προεδρο της γσεε

11:19 4/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Σκληρή κόντα το πρωί στο Mega μεταξύ του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Παππά και του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου. Αφορμή οι κατηγορίες του πρώην βουλευτή προς τον...
πρόεδρο της ΓΣΕΕ, ότι δεν έκανε συγκεντρώσεις για την υπεράσπιση των συλλογικών συμβάσεων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του
Mega, ο κ. Παππάς κατηγόρησε τον κ. Παναγόπουλο, ότι η ΓΣΕΕ συμπαρατάχθηκε με τις δυνάμεις για την υποστήριξη του τελεσιγράφου που έστειλαν οι δανειστές όπου μέσα από αυτό καταργούνταν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις.

«Εσείς, αντί να υποστηρίζεται τους εργαζόμενους ήσασταν μαζί με την Νέα Δημοκρατία και τις άλλες δυνάμεις σε διαδηλώσεις για την υποστήριξη του σχεδίου που καταργούσε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις», ανέφερε ο βουλευτής.

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου της ΓΣΕΕ, όπου με παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του «Μega», επιτέθηκε στον κ. Παππά για τις δηλώσεις του, κάνοντας λόγο για «απύθμενο κομματικό θράσος».

«Νομίζεται ότι στη Θεσσαλονίκη πάμε για αναψυχή; Εμείς υπερασπιζόμαστε τους εργαζόμενους, δεν κάνουμε πλάκα», σημείωσε ο κ. Παναγόπουλους.
Keywords
Τυχαία Θέματα