Συνεπλακησαν κατοικοι με μεταναστες χθες το βραδυ στην κω

09:04 4/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Συμπλοκές μεταξύ αγανακτισμένων κατοίκων, μεταξύ των οποίων υπήρχαν αρκετοί νεαροί, με μετανάστες σημειώθηκαν χθες το βράδυ έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κω...

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης του νησιού τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά απο διαπληκτιμσούς που υπήρξαν, μεταξύ κατοίκων του νησιού και μεταναστών και υπήρξε πετροπόλεμος αλλά και χρήση διακρυγόνων όταν οι μετανάστες θέλησαν να εισβάλουν στο αστυνομικό τμήμα.

Για περίπου ένα δίωρο και περισσότερο όλη η παραλιακή λεωφόρος της πόλης και τα εκεί καταστήματα έγιναν θέατρο
αναταραχής και συμπλοκών τις οποίες παρακολουθούσαν κι άλλοι ανησυχούντες πολίτες.
Μάλιστα -σύφωνα με αυτόπτες- μπροστά από την αστυνομία στο χώρο των επεισοδίων έφτασε και ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Ν. Μυλωνάς ο οποίος άρχισε να αντιδρά βλέποντας έναν χτυπημένο από αγανακτισμένους νεαρό μετανάστη με συνέπεια να προπηλακιστεί από τους εξαγριωμένους συγκεντρωμένους νεαρούς. Σε άρθρο του ο κ. Μυλωνάς κάνει λόγιο για« Νύχτα των Κρυστάλλων» στο νησί

Επίσης, σημειώθηκαν διαπληκτισμοί και εντάσεις μεταξύ ευρωπαίων πολιτών που ζητούσαν το λόγο από τους αγανακτισμένους, όπως και νέο επεισόδιο μεταξύ αγανακτισμένων και εικονολήπτη ξένου τηλεοπτικού δικτύου (λέγεται ότι του έσπασαν την κάμερα).

Στην Κω Αβραμόπουλος, Τίμερμανς

To πρωί της Παρασκευής, επισκέπτονται την Κω οι Αβραμόπουλος και Τίμερμανς. Θα πραγματοποιήσουν συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμαρχο Κω, καθώς και τους εκπροσώπους των αστυνομικών και λιμενικών αρχών του νησιού.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με εκπροσώπους Mη Κυβερνητικών Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται σε θέματα Μετανάστευσης και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της κατάστασης με τους πρόσφυγες.
Keywords
Τυχαία Θέματα