Αραβας, ο δραστης στο αεροδρομιο του μπουργκας

10:13 21/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Άραβας ήταν, κατά πάσα πιθανότητα, ο δράστης της πολύνεκρης τρομοκρατικής ενέργειας, που σημειώθηκε εναντίον του λεωφορείου με τους Ισραηλινούς τουρίστες, στο αεροδρόμιο του Μπουργκάς, δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση της...
Βουλγαρίας μάρτυρας. Η επίθεση έχει προκαλέσει και πολιτική αντιπαράθεση στη χώρα.

Όπως δήλωσε η διαχειρίστρια τουριστικού πρακτορείου στην πόλη Πομόριε, από το οποίο ο φερόμενος δράστης επιχείρησε να νοικιάσει ΙΧ μερικές μέρες πριν τη βομβιστική επίθεση, ο άνδρας ήταν Άραβας.

Δεν το κατάφερε να το νοικιάσει, όμως, επειδή ένας από τους υπαλλήλους του πρακτορείου,
είναι πρώην στέλεχος της συνοριακής αστυνομίας με μεγάλη προϋπηρεσία στο έλεγχο των διαβατηρίων αεροδρόμιο «Σαράφοβο» του Μπουργκάς.

Όπως αποκαλύφθηκε, στον έμπειρο πρώην αστυνομικό έκανε εντύπωση το γεγονός, ότι στη φωτογραφία της άδειας οδήγησης των ΗΠΑ (που ήταν πλαστή) ο υποψήφιος πελάτης ήταν με μακρά μαλλιά, ενώ εμφανίστηκε σχεδόν με ξυρισμένο το κεφάλι.

Έτσι, ο νεαρός άνδρας, φανερά φοβισμένος, έφυγε από το πρακτορείο, χωρίς να νοικιάσει το αυτοκίνητο. Επίσης, όπως δήλωσε στο κρατικό κανάλι BNT, η διαχειρίστρια του πρακτορείου, ο υπάλληλος του τουριστικού πρακτορείου διαπίστωσε ότι ο μελαχρινός νεαρός άνδρας μιλούσε αγγλικά, με αραβική προφορά.
Keywords
Τυχαία Θέματα