Αποκλειστικο - δημοσκοπηση για τη δυτικη ελλαδα

14:13 4/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Από το : kendrodexia.gr
Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε πριν από λίγες ημέρες από την εταιρεία DATA RC, για τους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας πρέπει να προβληματίσει τη Συγγρού και να αφυπνίσει εκείνους...
που έχουν την ευθύνη να κινητοποιήσουν οργανωτικά το Νέα Δημοκρατία.
Προφανώς κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι σε μερικές εβδομάδες
από… χθες έχουμε εκλογές και συνεπώς δεν έχουν αξιολογήσει το διακύβευμα. Παρ’ όλα αυτά η Νέα Δημοκρατία, παρά την παντελή απουσία των στελεχών της στους προαναφερόμενους νομούς, δείχνει να αντέχει.
Εν προκειμένω τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Ωστόσο, όπως φαίνεται και στο σχετικό πίνακα που ακολουθεί, ο κόσμος της Κεντροδεξιάς περιμένει να δει και να ακούσει τον αντίλογο απέναντι στο λαϊκισμό και στη δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής. Τα ποσοστά των αναποφάσιστων, τα οποία αθροιστικά με την αποχή και το λευκό/άκυρο είναι πρώτο κόμμα και στις τρεις περιφέρειες, αποκαλύπτουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων ανήκουν στη Κεντροδεξιά.
Άρα εκεί πρέπει η Νέα Δημοκρατία να επικεντρώσει το ενδιαφέρον της. Εντύπωση προκαλεί η καθίζηση των ποσοστών της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ χρειάζεται να επανεξεταστεί η τακτική έναντι των «θολών υδάτων» του Ποταμιού.
Η πρόθεση ψήφου ανά Νομό έχει ως εξής:
- See more at: http://www.kendrodexia.gr/politiki/item/635-apokleistiko-dimoskopisi-gia-ti-dytiki-ellada#sthash.blkLC2Wz.dpuf
Keywords
Τυχαία Θέματα