Αποκαλυψη υποκρισιας

15:15 26/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Γιώργος Λουπάσης
Αγαπητό Fimotro,
Ο υφυπουργός Γ. Κοντονής έστειλε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού συγχαρητήριο τηλεγράφημα, το εξής: "Η γυναικεία ομάδα...
υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού έγραψε σήμερα μια ακόμα λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Μετά την περσινή κατάκτηση του Len Trophy έκαναν ένα βήμα πιο ψηλά,
κατακτώντας για πρώτη φορά την Ευρωλίγκα.
Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά που κατέβαλαν και τους οδήγησε στη νίκη απέναντι σε μία από τις πιο ισχυρές ευρωπαϊκές δυνάμεις της υδατοσφαίρισης, τη Σαμπαντέλ. Το πείσμα, η δύναμη, η θέληση και το πάθος, έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι όταν πραγματικά θέλουμε, τότε μπορούμε".
Κάποιος πρέπει να τον ρωτήσει:
1. Τον συνεπήρε το ότι η νίκη επιτεύχθηκε απέναντι σε μία από τις πιο ισχυρές ευρωπαϊκές δυνάμεις της υδατοσφαίρισης, νιώθει δηλαδά εθνική υπερηφάνεια; Μα αυτός με όσα κάνει και λέει φαίνεται να μη λογαριάζει τη συμμετοχή (τουλάχιστον ενός τμήματος) του ελληνικού αθλητισμού σε διεθνείς διοργανώσεις.
2. Αν το επίτευγμα αυτό ήταν από ομάδα άλλου αθλήματος από αυτά που θέλει να "εξυγιάνει", θα έστελνε συγχαρητήρια;
3. Αν για κάποιο λόγο είχε αποκλεισθεί (όχι από τις επιδόσεις της) η υδατοσφαίριση, θα είχε την ευκαιρία να βγάζει έξω αυτήν την υποκρισία; Δεν κατάλαβε, φαίνεται, πως με τη δήλωσή του αποκαλύφθηκε ο πραγματικός στόχος του, να χτυπήσει τον Ολυμπιακό.
Μακάρι να μπορούσε να βρεθεί μέσα στην πισίνα, ίσως έβλεπε τα πράγματα με πιο καθαρό μυαλό.
Ευχαριστώ!
Keywords
Τυχαία Θέματα