Απογοητευτικος παλι ο μεϊμαρακης

ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!
ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
Απογοητευτικός για μια ακόμα φορά σε τηλεοπτική συνέντευξη...
ο Μεϊμαράκης, επιβεβαίωσε ότι σε επίπεδο πολιτικού λόγο είναι με διαφορά ο χειρότερος από τους άλλους τρεις υποψηφίους. Χρησιμοποιώντας ένα πολύ φτωχό... πολιτικό λεξιλόγιο και απλοποιώντας τους πάντες και τα πάντα, δεν παρουσίασε καμία νέα ιδέα για τη ΝΔ
και ασχολήθηκε στη μισή συνέντευξη για να εξηγήσει γιατί έχει παρεξηγηθεί με τον Σαμαρά! «Δεν έχω αντιπαράθεση με τον Σαμαρά, με πολύ σεβασμό στέκομαι απέναντί του. Όταν όμως σε κατηγορεί κάποιος για κάτι οφείλεις να απαντήσεις» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στον ALPHA και πρόσθεσε:
«Με ενόχλησε και με στεναχώρησε πραγματικά η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, που με πρότεινε κιόλας, και οι δηλώσεις των συνυποψηφίων μου. Αλλά απάντησα με ψυχραιμία. Είμαι αυθεντικός, όχι παρορμητικός και τα "γαλλικά" τα έχω στην καθομιλουμένη».
Ο Μεϊμαράκης κατέληξε : «στο κόμμα μας ποτέ δεν έχει ζητηθεί παραίτηση προέδρου» και συμπλήρωσε:«Και αυτοί που το ζήτησαν δεν ήταν και συνάδελφοι που είναι και πολλά χρόνια στο κόμμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα