Θανάσιμο κίνδυνο διέτρεξε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου -Ευτυχώς σώθηκε

20:33 10/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Οι θρησκευόμενοι θα έλεγαν ότι έζησε από θαύμα και οι άλλοι ότι είχε τύχη βουνό. Το βέβαιο είναι ότι και τύχη διέθετε (ευτυχώς) και απίστευτη ψυχραιμία.

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Αντριάνα Παρασκευοπούλου, τη δημοφιλή παρουσιάστρια της ΕΡΤ, η οποία διέτρεξε θανάσιμο κίνδυνο, όταν αυτοκίνητο παραβίασε το Stop σε διασταύρωση στα Βριλήσσια και εμβόλισε το δικό της, με αποτέλεσμα να ντελαπάρει και να συρθεί για περίπου 6ο μέτρα στην άσφαλτο.

«Σερνόμουν

με την οροφή στην άσφαλτο, μη μπορώντας να υπολογίσω αν το αυτοκίνητο θα σταματούσε σε τοίχο ή θα τράκαρε σε άλλο αυτοκίνητο, καθώς στροβιλιζόμουν στο αντίθετο ρεύμα», έγραψε η ίδια στη σελίδα της στο facebook.

Και συνέχισε περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε: «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τα παιδιά μου και να βρω τρόπο να ζήσω για τα παιδιά μου. Όταν σταμάτησε, άκουσα κόσμο που είχε μαζευτεί, να ουρλιάζει. Δεν μπορούσα να βγω και ήδη είχε αρχίσει να παίρνει φωτιά. Δεν με έβγαζε κανείς έξω. Μου πήρε ώρα να απεγκλωβιστώ μόνη μου και βγήκα από ένα σπασμένο τζάμι. Όλοι είπαν πως σώθηκα από θαύμα».

Αμέσως μετά εξήγησε γιατί αποφάσισε να γράψει για το τρομακτικό αυτό γεγονός: «Ο μόνος λόγος που γράφω αυτή την ανάρτηση είναι για να πω πως σώθηκα επειδή ήμουν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας. Να φοράτε πάντα τη ζώνη από το πρώτο λεπτό».

Ως υστερόγραφο παραθέτει το τι τράβηξε αφού βγήκε ζωντανή από το αυτοκίνητο. Επί μιάμισι ώρα παρέμενε ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο, διότι δεν ερχόταν ασθενοφόρο, ανώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο Γεννηματάς δεν υπήρχε διαθέσιμη ούτε μια κουβέρτα να τη σκεπάσουν…

ΥΓ Λυπάμαι για το ΕΚΑΒ, που περίμενα μιάμιση ώρα ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο, αν και καταλαβαίνω το γολγοθά της δουλειάς τους. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς του Γ. Γεννηματάς που, παρά τις τραγικές ελλείψεις από κολάρο, κουβέρτα μέχρι το χαλασμένο -εδώ και μήνες- τομογράφο, στάθηκαν άνθρωποι. Να φοράτε ζώνη, γιατί αλήθεια σώζει ζωές».

Πρόκειται για ένα από τα πλέον επικίνδυνα σημεία στον αστικό ιστό των Βριλησσίων, καθώς στη συγκεκριμένη διασταύρωση τα τροχαία ατυχήματα είναι συχνά.

Keywords
Τυχαία Θέματα