Αποφασισαν μετρα ασφαλειας στον τελικο κυπελλου που θα εχει μολις... 250 ατομα στο γηπεδο!!!

14:17 28/4/2016 - Πηγή: Fimotro
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ
Δεν φτάνει που ο Κοντονής θα διασύρει και πάλι το ποδόσφαιρο με την φαιδρή απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου Ολυμπιακός -ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών στο αχανές ΟΑΚΑ, ήρθε και η επιβολή μέτρων ασφαλείας(!) στον...
αγώνα που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το Σάββατο
7 Μαΐου! Μια απόφαση που θα αφορά περίπου τις 60 προσκλήσεις που θα δικαιούνται ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ!
Όπως προέκυψε κατά τη σύσκεψη, τυπικά γηπεδούχοι θα είναι οι "ερυθρόλευκοι" και θα καθίσουν στον αντίστοιχο πάγκο. Πίσω από τον συγκεκριμένο πάγκο θα τοποθετηθούν οι κάτοχοι των 30 προσκλήσεων που δικαιούνται οι Πειραιώτες, ενώ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ θα βρεθούν οι 30 προκλήσεις της. Ανάμεσα θα τοποθετηθούν οι λίγοι κάτοχοι προσκλήσεων που θα μοιράσει η ΕΠΟ.
Επιπλέον, συμφωνήθηκε να παραμείνει ανοιχτό μόνο το μπουθ της τηλεοπτικής μετάδοσης, ενώ για τα μέτρα ασφαλείας πέριξ του γηπέδου θα εκπονήσει πλάνο η αστυνομία.
Θέμα προέκυψε με τους συγγενείς των ποδοσφαιριστών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, με συνέπεια το ζήτημα να εξεταστεί από την ΕΠΟ εν ευθέτω χρόνω.
Σ.Σ. Fimotro : πρέπει να γυρίσουμε πολλές δεκαετίες πίσω για να θυμηθούμε χειρότερο υπουργό Αθλητισμού στην ιστορία της χώρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα