Αποχωρει απο τη μαχη της ηγεσιας ο γραφικος πανικας

12:21 30/9/2015 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΜΠΛΕΞ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ
ΧΘΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ
Αποχωρεί από τη μάχη της ηγεσίας δήθεν για την ενότητα της ΝΔ ο Πανίκας Ψωμιάδης. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι δεν μπόρεσε να βρει τις απαραίτητες υπογραφές, κάτι το οποίο γνωρίζει καλά το Fimotro, καθώς το έλεγε
χθες σε συνάντηση που είχε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας σε ψαροταβέρνα...
κοντά στα γραφεία της ΝΔ με συνεργάτες του Β. Μεϊμαράκη. Το πολιτικό σύμπλεγμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη τον οδήγησε στην εσφαλμένη απόφαση να μην υποστηρίξει τον συντοπίτη του Τζιτζικώστα αλλά τον Μεϊμαράκη, τον οποίο παλαιότερα κατηγορούσε για κομματικές ίντριγκες! Ολόκληρη η ανακοίνωση του Πανίκα : «Στα δύσκολα ποτέ δεν λιγοψύχησα. Πάντα πρώτος, πάντα νικητής, πάντα ενωτικός. Έχοντας δίπλα μου το λαό που ποτέ δεν πρόδωσα και όχι κομματικούς ή οικονομικούς κηδεμόνες.
Τις τελευταίες ημέρες για μία ακόμη φορά έγινα μάρτυς ασφυκτικών πιέσεων και μεροληπτικών σε βάρος μου συμπεριφορών. Η διαδικασία από διάφορα ποικιλώνυμα κέντρα εκλογής Προέδρου εκφυλίστηκε, φτάνοντας στα όρια της γελοιότητας.
Ο διχασμός παραμονεύει.
Ανησυχώ. Θλίβομαι.
Με αίσθημα λοιπόν ευθύνης αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος αλλά και για την ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας αναθεωρώ το ενδιαφέρον μου για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και εύχομαι στο νέο Πρόεδρο τον οποίο θα στηρίξω να ενώσει και να οδηγήσει την Παράταξη και την Πατρίδα μπροστά».
Keywords
Τυχαία Θέματα