Απο την αθηνα στην πομπηια και μετα για σπα στην ισκια...

14:50 15/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Mετά την Ελλάδα, η Γερμανίδα καγκελάριος επισκέφθηκε την Πομπηία για να θαυμάσει από κοντά τους αρχαιολογικούς χώρους. Και μάλιστα, στην τρίωρη επίσκεψή της...
στα ερείπια της ρωμαϊκής πόλης, η Άνγκελα Μέρκελ έβαλε το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει το εισιτήριο της αλλά και αυτό του συζύγου της.

Μέρκελ ανάμεσα σε ερείπια", είναι ο τίτλος στην ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού
"Spiegel" που απεικονίζει την Γερμανίδα καγκελάριο να περιηγείται στον αρχαιολογικό χώρο μαζί μ΄ ένα γκρουπ Γερμανών τουριστών. Για τον γερμανικό Τύπο, η σιδηρά κυρία της Γερμανίας ξέκλεψε λίγο χρόνο για να επισκεφθεί έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς: την Ιταλία. Για την εξόρμησή της στον αρχαιολογικό χώρο, η Μέρκελ συνδύασε μαύρο άνετο μποτάκι με σακάκι εργασίας, καφέ χρώματος, σαν αυτό που φόραγε όταν επισκέφθηκε τη χώρα μας, κι ένα λευκό μακό μπλουζάκι.

Συνοδευόμενη από τον δεύτερο σύζυγό της, Γιόαχιμ Ζάουερ, η Γερμανίδα καγκελάριος παρακολούθησε την ξενάγηση στα ρωμαϊκά ερείπια της Πομπηίας, της πόλης που κάλυψε η λάβα του Βεζούβιου. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας του χώρου για το κοινό. Στη συνέχεια, η Μέρκελ και ο σύζυγός της μετέβησαν στο νησάκι Ισκια, αγαπημένο της προορισμό για τις διακοπές του Πάσχα. Εκεί, όπου ο φακός την έχει απαθανατίσει σε παλαιότερες στιγμές να απολαμβάνει ιαματικά λουτρά φορώντας ολόσωμο μαύρο μαγιό.

Στην Ισκια, η Άνγκελα Μέρκελ απολαμβάνει θεραπευτικό μασάζ και spa. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, στο κέντρο ευεξίας "Αφροδίτη" περνά πολλές ώρες η Γερμανίδα καγκελάριος και ο σύζυγός της για να αναζωογονήσουν το σώμα τους. Κάθε χρόνο το ζευγάρι επιλέγει για τις πασχαλινές του διακοπές το νησί της Νάπολης. Μεσημερινές βόλτες και ιαματικά λουτρά περιλαμβάνει η πασχαλινή "ατζέντα" της Μέρκελ.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα