Απο τη ζωνη του κρεμαστηκε ο ρ. γουιλιαμσ!

16:33 13/8/2014 - Πηγή: Fimotro
Επιβεβαιώθηκε και επισήμως ότι μεγάλος Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς αυτοκτόνησε μην μπορώντας να ξεπεράσει την κατάθλιψη και τον εθισμό του στο ποτό. Σύμφωνα μάλιστα με...
τα αποτελέσματα της αυτοψίας, ο 63χρονος καλλιτέχνης έβαλε τέλος στη ζωή του με τη ζώνη του ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν αμυχές στο εσωτερικό του αριστερού χεριού του, στοιχείο που υποδεικνύει ότι προηγουμένως είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του.
Ο ηθοποιός βρέθηκε σε καθιστή θέση στο δωμάτιο του με την αυτοσχέδια αγχόνη
περασμένη γύρω από το λαιμό του.
Ενας εκπληκτικός άνθρωπος, ένας μεγάλος ηθοποιός, ένας μεγαλόψυχος συνάδελφος. Ετσι χαρακτηρίζουν τον Ρόμπιν Γουίλιαμς που έφυγε από τη ζωή, οι αστέρες του Χόλιγουντ και όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.
Ευφυής και παθιασμένος. Γνήσιο και αστείρευτο χιούμορ, μοναδικό υποκριτικό ταλέντο. Αλλά και ένας άνδρας με αδυναμίες. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς πάλευε με τους δικούς του δαίμονες, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Ο ίδιος είχε πει ότι μετά από πολυετή αποχή ξανακύλησε στο ποτό γιατί αισθανόταν «μόνος και φοβισμένος», ενώ όπως παραδέχθηκε, λόγω αλκοόλ έκανε πράγματα «που προκαλούσαν αηδία». Αλλά μετά την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στην οποία είχε υποβληθεί, ένιωσε ευάλωτος και θνητός και ήθελε να συνεχίσει την ζωή του με πιο αργούς ρυθμούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα