Επιστολή σοκ για την "αξιοκρατία" σε διαγωνισμό του λιμενικού…

Εάν συνέβησαν όλα όσα καταγγέλλει -και δεν έχουμε κανένα λόγο ή αιτία για να μην τον πιστέψουμε- ο αναγνώστης, τότε θα πρόκεται αναμφίβολα για ένα επονείδιστο και καραμπινάτα χαλκευμένο...
διαγωνισμό πρόσληψης προσωπικού στο λιμενικό σώμα και η ηγεσία, πολιτική και φυσική όπως και ο συνδικαλιστικός κόσμος, οφείλουν τάχιστα και άμεσα να διερευνήσουν την καταγγελία σε συνάρτηση με τα γεγονότα, ώστε και οι αδικίες ν' αποκατασταθούν και οι
υπαίτιοι να εξεταστούν πειθαρχικά, καθώς οποιαδήποτε άλλη παρελκυστική τακτκή, θα συνιστά οπισθοδρόμηση σε εποχές πελατειακού κράτους και άκρατης κομματικοκρατίας.

"Θα ήθελα να ανοίξω για ακόμα μια φορά το θέμα της εισαγωγής πολιτων στο λιμενικο σώμα.
Ένα θέμα που έχει τόσες φορές εχει απασχολήσει. Συγκεκριμένα η γυναίκα μου πήγε την 09/08/2014 και ώρα οκτώ 08:00 στην σχολή Ευελπίδων να δώσει αθλητικές δοκιμασίες. Οι γυναίκες καλούνται την 09.08.2014 ενώ οι άνδρες την 10.08.2014 για να εξετάσουν.
Οι γυναίκες ήταν χωρισμένες σε 9 ομάδες. Λοιπόν στο τελευταίο αγώνισμα που ήταν η ρίψη σφαίρας κλήθηκε η μία υποομάδα της έβδομης ομάδας να κάνει ρίψη την 21.40 το βράδυ έχοντας υποστεί όλη την κούραση της ημέρας.
Κάποιες άλλες ομάδες είχαν ήδη ρίξει σφαίρα νωρίτερα. Έτσι λοιπόν υπό το φως ενός ασθενοφόρου που φωτίζει τον χώρο, έριξαν σφαιρα..καθώς η ευελπιδων δεν διέθετε φωτισμό στο γήπεδο. Μόλις τελείωσε η ομάδα αυτή και κάτω από αυτές τις συνθήκες είπαν σε τρεις ομάδες οι οποίες δεν είχαν ρίξει ακόμα σφαίρα να έρθουν την επόμενη μέρα ώστε να ρίξουν σφαίρα.
Λογικό να είναι πιο ξεκούραστες. Κάτι το οποίο απαγορεύεται καθώς όλες οι γυναίκες καλούνταν για τις δοκιμασίες την 09.08.2014 και όχι όσες προλάβουν. Λοιπόν για ακόμα μια φορά νιώθω τόσο ντροπή γιατί είναι προσπάθεια ενός χρόνου και προετοιμασίας επίπονης. Η γυναίκα μου ζήτησε και αυτή να ρίξει την επόμενη και ο υπεύθυνος είπε αν δεν ρίξεις σήμερα θα αποκλειστείς.
Αυτα είχα να πω. Ευχαριστώ πολύ."
Keywords
Τυχαία Θέματα