Απο αγκαλια σε αγκαλια ... ο δον ζουαν μοσκοβισι...

Λάτρης του ωραίου φύλου, προτιμά τη συντροφιά νεαρών γυναικών παρότι ο ίδιος κοντεύει τα 60...
Ο γαλλικός Τύπος τον εμφανίζει... χτυπημένο από το «σύνδρομο Στρος Καν», μάλλον όμως τον αδικεί, καθώς ο Πιερ Μοσκοβισί, πρώην τσάρος της γαλλικής Οικονομίας και νυν Επίτροπος των Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προτιμά τις σχέσεις από τις εφήμερες περιπέτειες και τον πληρωμένο έρωτα.

Τελευταία του κατάκτηση μια 30χρονη οικονομολόγος, που αντικατέστησε στην καρδιά του και την κρεβατοκάμαρά του την επί έξι χρόνια επίσημη ερωμένη του, την 25χρονη φοιτήτρια, Μαρί
Σαρλίν Πακό.

Η 30χρονη Άνν Μισέλ Μπαστερί, μια αδύνατη καστανή κοπέλα με μακριά μαλλιά και λευκή επιδερμίδα, είναι η νέα σύντροφος του Γάλλου πολιτικού, σύμφωνα με δημοσιεύματα δύο σκανδαλοθηρικών περιοδικών της Γαλλίας.

Η νεαρή Γαλλίδα έκλεψε την καρδιά του, χωρίς στην ουσία να κουνήσει ούτε το δακτυλάκι της. Απλά, μπαινοβγαίνοντας στο υπουργείο Οικονομικών, όπου ως οικονομολόγος, η Αν Μισέλ είχε αναλάβει την διαχείριση κρατικών υποθέσεων.

Κι όταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας χρίστηκε επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε κατάλαβε ότι δεν μπορεί ούτε λεπτό μακριά της και πήρε την μεγάλη απόφαση να αποκαλύψει την πάσα αλήθεια στην τότε ερωμένη του.

Ο 57χρονος Μοσκοβισί, που επισκέπτεται αύριο την Ελλάδα ( αναχωρεί την Τρίτη από τη χώρα μας ) για να βρεθεί, όπως ο ίδιος δήλωσε στο λογαριασμό του στο Twitter, κοντά στον ελληνικό λαό, δικαίως φέρει τον τίτλο του «Δον Ζουάν».

Παρά τα λιγοστά γκρίζα μαλλιά του, έχει μεγάλη πέραση στο ωραίο φύλο. Αλλά, εκεί που οι Γάλλοι πίστευαν ότι θα πει «adieu» στην εργένικη ζωή για να δεσμευτεί την αγαπημένη του τα τελευταία έξι χρόνια, Μαρί Σαρλίν Πακό, ο φακός των παπαράτσι αποκάλυψε τη νέα του κατάκτηση.

Μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο που ο Μοσκοβισί βρισκόταν στο «τιμόνι» του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας, μπορούσε να φλερτάρει καθημερινά την 30χρονη οικονομολόγο δίχως να απολογείται για την μηδαμινή απόσταση μεταξύ τους. Όταν, όμως, ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα, τα γαλλικά περιοδικά Closer και Ici Paris έσπευσαν να σπείρουν δαιμόνια αποκαλύπτοντας πως, με την νεαρή συνεργάτιδά του δεν αντάλλασσαν μόνο τις οικονομικές τους γνώσεις αλλά και απολάμβαναν τις χαρές του έρωτα.

Απόφοιτος της έγκριτης Εθνικής Σχολής Διοίκησης στη Γαλλία ( ENA) από την οποία έχει λάβει πτυχίο ο Μοσκοβισί αλλά και ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, η Αν Μισέλ στάθηκε τελικά η αιτία του χωρισμού του με την 25χρονη Πακό.

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, η Πακό επιστρατεύοντας την ψυχραιμία της, στάθηκε στο... ύψος της αντιμετωπίζοντας με...τακτ τον χωρισμό τους.

Όμως, για όσους την γνωρίζουν καλά, είχε επενδύσει πολλά στην σχέση της με τον Μοσκοβισί δηλώνοντας μάλιστα και δημοσίως ότι είναι ο άντρας της ζωής της.

Για έξι χρόνια , τους ένωσαν το κοινό πάθος τους για την λογοτεχνία και η αγάπη τους για τον Άμλετ, τη γάτα που κυκλοφορούσε ανενόχλητη στο σπίτι. Η Πακό ανέκαθεν προτιμούσε τους ώριμους άντρες γιατί όπως η ίδια υποστηρίζει, αισθάνεται άνετα μαζί τους. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 2007 στο στάδιο Bonal a Sochaux όπου είχε εκλεγεί ο Σοσιαλιστής πολιτικός.

Η 25χρονη φοιτήτρια ήξερε πως βρίσκεται στο πλευρό ενός άτακτου ερωτικά πολιτικού καθώς από το κρεβάτι του monsieur Μοσκοβισί ,ακόμα και οι πέτρες στη Γαλλία ξέρουν πως έχουν περάσει ουκ ολίγες γυναίκες.

«Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε διακριτικά τα ΜΜΕ για να έχουμε μία κανονική σχέση», δήλωνε η Πακό τον περασμένο Αύγουστο, λίγο πριν ακούσει από τα χείλη του αγαπημένου της ότι της δίνει τα παπούτσια στο χέρι.

Τώρα, την θέση της στα παρισινά μπιστρό και τα ζαχαροπλαστεία των Βρυξελλών παίρνει η Αν Μισέλ με την οποία ο Μοσκοβισί ανταλλάσσει τρυφερές ματιές απολαμβάνοντας τον καφέ του, όπως αναφέρει το περιοδικό Ici Paris. Το ειδύλλιο του ζευγαριού είναι ακόμα στα σπάργανα, γι΄αυτό και όσοι γνωρίζουν καλά τον Ευρωπαίο επίτροπο, θεωρούν βέβαιο ότι δεν θα τολμήσει να φέρει τη νέα του κατάκτηση στη χώρα μας. Μπορεί όμως να της στέλνει φιλιά από την Αθήνα σε ερωτικά sms.
Keywords
Τυχαία Θέματα