''ο συριζα επενδυει στο μπαχαλο της κοινωνιασ''...

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και δέσμευση για εκλογές, είναι η πρόταση του «Ποταμιού» για να «ηρεμήσουν» τα πνεύματα στην πολιτική ζωή της χώρας, ...
μετά τις αλυσιδωτές αντιδράσεις στην οικονομία της χώρας, με χαρακτηριστικότερο το πρόσφατο μίνι κραχ του Χρηματιστηρίου.

Σε δηλώσεις του, ο Σταύρος Θεοδωράκης, που έφθασε το απόγευμα του Σαββάτου, στο Ηράκλειο, έδωσε τη
δική του εξήγηση στην επίσπευση των συζητήσεων για την προεδρική εκλογή.

«Ο Σαμαράς δεν μπορούσε να λύσει τα προβλήματα της χώρας, ο Βενιζέλος δεν μπορούσε να λύσει τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ και αποφάσισαν να φέρουν πιο κοντά την προεδρική εκλογή. Είναι λάθος η επιλογή» είπε και «κατέθεσε» την πρόταση του Ποταμιού: «Να εκλέξει αυτή η Βουλή πρόεδρο και να δεσμευτεί η κυβέρνηση ότι θα έχουμε εκλογές εντός του 2015, μετά την τουριστική περίοδο, γιατί υπάρχουν και οι δουλειές του κόσμου».

Ο κ. Θεοδωράκης δεν άφησε στο απυρόβλητο τον ΣΥΡΙΖΑ που ζητά άμεσα τη διενέργεια εκλογών. «Είναι κι αυτοί που επενδύουν στο "εδώ και τώρα" εκλογές. Είναι αυτοί που επενδύουν στο μπάχαλο της κοινωνίας» δήλωσε χαρακτηριστικά .

Παράλληλα άφησε και μια νότα αισιοδοξίας, διαπιστώνοντας ότι «όλο και πιο πολλοί Έλληνες, όλο και πιο πολλοί Κρητικοί, αντιλαμβάνονται ότι η χώρα δεν μπορεί να κινηθεί ανάμεσα στο αριστερό και στο δεξί λάθος» !

Πηγή: cretalive.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα