Απιστευτοι τυποι, μεσα σε τρεις μηνες διελυσαν το ελληνικο ποδοσφαιρο...

20:11 6/5/2016 - Πηγή: Fimotro
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΝΗ
Στα δυο μοιραία πρόσωπα της διάλυσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου εξελίσσονται ο Γκιρτζίκης της ΕΠΟ και ο Κοντοντής του υπουργείου Αθλητισμού. Τόσο ανοίκανοι να διαχειριστούν τα ζητήματα του Ελληνικού αθλητισμού...
αποκλείεται να βρεθούν αλλού! Αφού διέλυσαν ότι έχει απομείνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού κατόρθωσαν
και πάλι να αναβάλλουν τον τελικό εξαιτίας τωνδιαφωνιών τους, αφού γίναμε και πάλι περίγελος σε όλο τον κόσμο άρχισαν τις ανακοινώσει ο ένας εναντίον του άλλου.
Την αρχή σήμερα έκαν η ΕΠΟ που εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Σταύρο Κοντονή με αφορμή την αναβολή του τελικού.
Η ελληνική ομοσπονδία κατηγορεί τον υφυπουργό Αθλητισμού πως «οι λόγοι αυτής της απόφασης είναι από καιρό γνωστοί σε όλους όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και καμία εισήγηση της Αστυνομίας ή της ΔΕΑΒ δεν μπορούν να τους αποκρύψουν» και εκφράζει δύο απορίες σχετικά με το διάστημα των (τουλάχιστον) 10 ημερών αναβολής, αλλά και της στάσης της ΕΛ.ΑΣ.
Παράλληλα, τονίζεται πως η FIFA έχει ήδη ενημερωθεί για τις εξελίξεις με στόχο την «υπεράσπιση της ανεξαρτησίας και της αυτονομίας του ελληνικού ποδοσφαίρου», ενώ υπογραμμίζεται πως οι άνθρωποι της ΕΠΟ θα αποφασίσουν -με βάση το καταστατικό και τους κανονισμούς- το τι μέλλει γενέσθαι με την διεξαγωγή του Ολυμπιακός-ΑΕΚ.
Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Κοντονής.
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ, αλλά και τα όσα υποστήριζαν ότι ο πρόεδρος της, Γιώργος Γκιρτζίκης απάντησε στα τηλεφωνήματα του που έγιναν οι άνθρωποι του υφυπουργείου αναφέρουν ότι η ομοσπονδία «έχει καταστήσει το ψέμα ως επιστήμη της».
Τονίζουν –μάλιστα- ότι έχουν αρχείο με όλες τις κλήσεις που έχουν κάνει προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, οι οποίες δεν απαντήθηκαν ποτέ, ενώ υπενθυμίζουν και την έντονη ενόχληση του υφυπουργού στο γεγονός ότι δεν κατάφερε να μιλήσει με τον Γιώργο Γκιρτζίκη παρά τις προσπάθειες που έκανε και ο ίδιος.
Τέλος, οι συνεργάτες του Σταύρου Κοντονή διευκρινίζουν και τους λόγους για τους οποίους ο υφυπουργός αποφάσισε να αναβληθεί για τις επόμενες δέκα ημέρες ο τελικός. Τονίζουν ότι αυτό συνέβη γιατί θα μετά από το χρονικό διάστημα αυτό «θα έχει εκτονωθεί η κατάσταση και θα έχουν πέσει οι τόνοι» και πως το κλίμα θα είναι καλύτερο και όχι τέτοιο που θα εγκυμονεί κινδύνους.
Keywords
Τυχαία Θέματα