Απιστευτη καταγγελια του βαρουφακη (βιντεο)

11:51 19/3/2015 - Πηγή: Fimotro
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!!!
ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΝΤ!
Μια πολύ βαριά και πλήρως αποκαλυπτική καταγγελία για την προηγούμενη κυβέρνηση και ειδικά για τον...
προκάτοχό του στο υπουργείο Οικονομικών έκανε πριν από λίγο στη Βουλή Γιάνης Βαρουφάκης. Απαντώντας σε ερώτηση στη βουλή, ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκάλυψε πως όταν έλαβε το ερώτημα ζήτησε από τις υπηρεσίες του υπουργείου να βρουν το αντίγραφο
της επιστολής. Η απάντηση που έλαβε είναι πως το συγκεκριμένο αντίγραφο δεν υπάρχει, ότι βρίσκεται στο προσωπικό εμπιστευτικό πρωτόκολλο του Γκ. Χαρδούβελη το οποίο πήρε μαζί του!!! «Μου είπαν να τονίσω ότι είναι σύννομη πράξη και ότι εντάσσεται στο προσωπικό πρωτόκολλο ο υπουργός έχει δικαίωμα να το παίρνει μαζί του».
«Ζήτησα τη δανειακή σύμβαση. Πήρε 3,5 μέρες για να βρεθεί. Δεν υπήρχε στο υπουργείο Οικονομικών. Τις προάλλες ζήτησα την αρχική και τη μετέπειτα σύμβαση με ΔΝΤ. Αναγκάστηκα να έρθω ο ίδιος σε επαφή με Ουάσινγκτον για να την πάρω», είπε ο Γ. Βαρουφάκης
«Ο τέως Υπουργός Οικονομικών κ. Χαρδούβελης άφησε ένα απόλυτο κενό και πήρε μαζί του έγγραφα και στοιχεία. Υπόσχομαι ότι όταν αποχωρήσω εγώ θα αφήσω στη διάθεση του επόμενου υπουργού, όλα τα απαραίτητα έγγραφα και εργαλεία», υπογράμμισε.
Και ολοκλήρωσε επισημαίνοντας ότι «δεν θα εγκαλέσω τον κ. Χαρδούβελη όμως αλλά θα έρθει νομοθετική ρύθμιση που θα εμποδίζει τέτοιες καταστάσεις».
Δείτε το βίντεο.
Keywords
Τυχαία Θέματα