Πρωην golden boy(s) στο μαξιμου!

10:59 19/3/2015 - Πηγή: Fimotro
ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΓΙΑ... ΚΡΟΙΣΟΥΣ
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Σε προηγούμενη αναρτησή μας (εδώ), είχαμε απευθύνει συγκεκριμένο ερώτημα στο Μέγαρο Μαξίμου, να μας ενημερώσει για κάποιο πρόσωπο, που όπως λένε οι πληροφορίες μας, δεν είναι και ότι καλύτερο διαθέτει το Μαξίμου. Το...
συγκεκριμένο άτομο δεν το γνωρίζουμε προσωπικά ούτε έχουμε καμία σχέση. Απλά φίλοι, μας παρέδωσαν συγκεκριμένα στοιχεία και είπαμε να το ψάξουμε περισσότερο.

Διότι, δημόσια πρόσωπα που κατέχουν υψηλές θέσεις
και αξιώματα είναι χρέος της πολιτείας και των ιδίων, να δίνουν στη δημοσιότητα το βιογραφικό τους και να γνωρίζουμε τον πρότερο έντιμο βίο τους. Με το δικό μας δημοσίευμα, αυτό ακριβώς ζητήσαμε.

Ο πρωθυπουργός πρέπει να περιβάλλεται όχι μόνο από πρόσωπα εμπιστοσύνης, αλλά και να είναι πεντακάθαρα, όπως, Νίκος Παππάς, και οι 32χρονοι Μιχάλης Καλογήρου, Δημήτρης Τζανακόπουλος κ.ά. Νέοι με πάθος και δύναμη. Μα θα μου πείτε, πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στο Μαξίμου; Βεβαίως όχι.

Και για να σας προλάβω, θα σας πω ότι, όταν μπήκαν στο Μαξίμου σε καίριες θέσεις Θόδωρος Ρουσσόπουλος και Γιάννης Ανδριανός (και άλλοι στο παρελθόν) είχαν ένα απλό απολυτήριο Λυκείου. Μάλιστα και οι δυο έγιναν υπουργοί!!! Κατάφεραν όμως μέσα από την πολιτική να τελειώσουν το ανοικτό πανεπιστήμιο και να πάρουν πτυχίο. Εδώ δεν ξέρω αν έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα.

Με τίτλο: «Αριστερός... Με δεξιά τσέπη στο Μαξίμου! (κουίζ)» που αναρτήσαμε, φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους στο Μαξίμου και υπήρξαν sites-blogs, που λίγες ώρες αργότερα κατέβασαν το συγκεκριμένο θέμα. Δεν γνωρίζω εάν ήταν προσωπική πρωτοβουλία η έξωθεν παρέμβαση. Εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι να βρούμε την αλήθεια.

Ο πρωθυπουργός έχει το δικαίωμα να επιλέγει τους συνεργάτες του, αλλά και εμείς που τους πληρώνουμε να γνωρίζουμε την ταυτότητά τους. Μπορεί αν θέλει να τους δώσει μια οποιαδήποτε θέση για να βγάζουν και αυτοί που τον βοήθησαν το «παντεσπάνι» τους. Όχι όμως δίπλα του με κίνδυνο να τον εκθέσουν.

Σήμερα δίνουμε στη δημοσιότητα αποδοχές σε ετήσια βάση που έπαιρνε από τον δημόσιο οργανισμό το Golden boy, ενώ εργαζόταν παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα. Δεν θα σταματήσουμε βεβαίως, εάν δεν μας διαψεύσει το Μαξίμου.

Για να μην σας κουράσω με προηγούμενα έτη, θα ξεκινήσω από το 2006:
Αποδοχές: Golden boy:
1-7-2006-30-6-2007 ένα έτος 75.500 ευρώ
1-7-2007-30-6-2008 ένα έτος 84.000 ευρώ
1-7-2008-30-6-2009 ένα έτος 126.000 ευρώ
1-7-2009-30-6-2010 ένα έτος 111.000 ευρώ

Αυτά και θα επανέλθουμε μέχρι να μάθουμε την αλήθεια. Τα δημόσια πρόσωπα και πολύ περισσότερο στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού πρέπει να είναι πεντακάθαρα, και καθαρό το μέτωπο!
Keywords
Τυχαία Θέματα