Απειλουν την εισαγγελεα του ''ρoυμπι - γκειτ''...

18:54 23/5/2013 - Πηγή: Fimotro
Τις τελευταίες εβδομάδες, κυρίως αφού ζήτησε την εξαετή φυλάκιση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο «Ρούμπι-γκέιτ», η εισαγγελέας, Ιλντα Μποκασίνι, γίνεται στόχος φραστικών επιθέσεων αλλά και απειλών...
Μπορεί να λαμβάνει δεκάδες ανώνυμες επιστολές με απειλητικό περιεχόμενο, όμως εχθές δέχθηκε και έναν φάκελο που περιείχε δύο σφαίρες.

Προφανώς η ενασχόλησή της με την υπόθεση της ανήλικης Καρίμα Ελ Μαχρούγκ με την οποία ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να είχε σεξουαλικές επαφές, έχει ενοχλήσει πολύ όσους υποστηρίζουν την αθωότητα
του Μπερλουσκόνι.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες επιστολές αναφέρονται στην Ρούμπι και τον Καβαλιέρε, ενώ συνοδεύονται από σημειώματα με απειλές για τη ζωή της εισαγγελέως.

Στον φάκελο με τις δύο σφαίρες, ωστόσο, συμπεριλαμβανόταν και ένα σύμβολο, το οποίο μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο για τις ιταλικές αρχές αλλά και ένα αστέρι με έξι κορυφές.

Το περιεχόμενο του φακέλου θα φτάσει στα χέρια του επικεφαλής της αστυνομίας της Μπρέσα, Φάμπιο Σαλαμόνε, ο οποίος θα διενεργήσει περαιτέρω έρευνα.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα