Αντωνη να χαιρεσαι τον κρατικοδιαιτο ιβαν...

...ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
Τον υπάλληλό του και Ευρωβουλευτή της ΝΔ Θόδωρο Ζαγοράκη απειλεί ότι θα βγάλει μπροστά για να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής(!) ο Ιβάν Σαββίδης! Τις τελευταίες ώρες ο ίδιος...
ο κρατικοδίαιτος Ιβάν Σαββίδης διαρρέει ότι θα πείσει τον πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και να γίνει ανεξάρτητος!
Όπως είναι φυσικό του το ζήτησε ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.
Ο «Ζαγόρ» έχει
εκτεθεί, καθώς ένας από τους λόγους για τους οποίους στήριξε το κόμμα στις Ευρωεκλογές ήταν και το θέμα του ΠΑΟΚ, και από τη στιγμή που η Κυβέρνηση δεν κράτησε τις δεσμεύσεις της, σκέφτεται και εκείνος με τη σειρά του να αποχωρήσει.
Παράλληλα, η SportDay υποστηρίζει ότι ο Σαββίδης έχει δώσει εντολή σε γραφείο για να ερευνήσει το πώς μπορεί να κινηθεί ο σύλλογος για να επιδιώξει να μπει στις ρυθμίσεις και να φύγει από πάνω της αυτό το βάρος. Αυτή τη στιγμή επικρατεί αισιοδοξία πως παρά τις αρνητικές εξελίξεις θα βρεθεί τελικά λύση και θα μπει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στη πολυσυζητημένη ρύθμιση.
Μπράβο Αντώνη. Να τους χαίρεσαι όλους αυτούς που τους έδωσε κρατικές δουλειές και τους έκανες από αεριτζήδες σοβαρούς επιχειρηματικούς παράγοντες
Keywords
Τυχαία Θέματα