''ανοιγμα'' τζιτζικωστα στο συριζα...

18:58 20/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Μια θεαματική κίνηση, ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών, έκανε ο ανεξάρτητος υποψήφιος στην Κεντρική Μακεδονία Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος επιχειρεί ένα σαφές και γενναίο άνοιγμα ...
στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «στο Κόκκινο», ο κ. Τζιτζικώστας κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα
στο ευρωπαϊκό ντιμπέιτ και δεν ήταν καθόλου επιφυλακτικός στην κρίση του ή φειδωλός στα καλά λόγια για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Να σας πω την αλήθεια μου άρεσε πολύ το ότι ο Αλέξης Τσίπρας έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις του τους ανθρώπους που έχουν φέρει όλα τα τελευταία χρόνια σε πολύ δύσκολη θέση τους Έλληνες» τόνισε χαρακτηριστικά!

Ο κ. Τζιτζικώστας, ο οποίος είναι φαβορί για να κερδίσει την περιφέρεια μετά τη μεγάλη διοαφορά που πήρε στον πρώτο γύρο απ΄πο τον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ Γιάννη Ιωαννίδη, τόνισε ότι η υποψηφιότητά του «είναι απόλυτα ανεξάρτητη».

Σημείωσε δε ότι «ο καθένας έχει τη δική του πολιτική ταυτότητα και τα κόμματα δεν πρέπει να καπελώνουν την εκλογική διαδικασία στην αυτοδιοίκηση».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα