Σκουρλετης : o συριζα δεν στηριζει μιχαλολιακο στον πειραια

16:53 20/5/2014 - Πηγή: Fimotro
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ "ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ" ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΟΝ ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΔΗΜΑΡ
ΟΥΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!
ΜΕ ΤΟΝ... ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Πάει για
πολύ μεγάλο θρίαμβο ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά. Τα καραγκιοζιλίκια περί...
μπράβων δεν έπιασαν τόπο και άρχισαν τα κόμματα το ένα μετά το άλλο να τον αδειάζουν. Με δεδομένο ότι δεν έχει ιδεολογικές και εκλογικές δεξαμενές για να αντλήσει ψηφοφόρους στο Β' γύρο, ο Μιχαλολιάκος πάει για μεγάλη συντριβή που ίσως ξεπεράσει τις 20-25 μονάδες διαφορά!
Πριν από λίγο ο Π. Σκουρλέτης ξεκαθάρισε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στηρίζει Μιχαλολιάκο στον Πειραιά", κάτι που σημαίνει ότι την συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του Δρίτσα θα την πάρει μαζί του ο Μώραλης.
Επίσης πριν από λίγο η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει τον Μώραλη στον Πειραιά. Παράλληλα, αν και ακροδεξιός ο Μιχαλολιάκος δεν θα έχει ούτε στην στήριξη της Χρυσής Αυγής την οποία κυνήγησε επί 3 χρόνια! Πάμε δηλαδή για τρομερο στραπάτσο του σημερινού Δημάρχου στο μεγάλο λιμάνι.
Πρόταση του Fimotro : Επειδή από την Κυριακή ο Μιχαλολιάκος με αυτά που έχει κάνει δεν θα μπορεί να περάσει ούτε έξω από την Πειραιά, θα του συνιστούσαμε εάν θέλει να βλέπει από μακριά την πόλη που θα αποχαιρετήσει, να πηγαίνει για καφέ στο γραφείο του Αλαφούζου στον ΣΚΑΪ του Φαλήρου. Εχει ωραία θέα απο εκεί και φαίνεται η όμορφη Καστέλλα!
Keywords
Τυχαία Θέματα