Ανοδος σημερα της θερμοκρασιας με νεφωσεις

11:02 16/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα, Πέμπτη, ο καιρός σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις να αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια. Η...
θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός
και στη Θεσσαλονίκη. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 37 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος. Ανεμοι: βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη τοπικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αίθριος. Ανεμοι: στα βόρεια βόρειοι 4 με 5 και στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή, 17 Αυγούστου
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα έχει αξιόλογη μεταβολή.
Keywords
Τυχαία Θέματα