''αν συνεχιστουν οι επιθεσεις, δε θα γυρισω το αλλο μαγουλο''...

Την «μεγάλη του ικανοποίηση» για την κάλυψη που του παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος, σημειώνοντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα αποχωρούσε από το κόμμα ...
γιατί δεν θα είχε «κανένα στήριγμα».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο κ. Τατσόπουλος χρησιμοποίησε δριμείς χαρακτηρισμούς
για το επίμαχο άρθρο του Βασίλη Μουλόπουλου στην Αυγή. «Είχαμε ένα συκοφαντικό κείμενο, ένα βαθύτατα χυδαίο κείμενο, γιατί προσπαθούσε να κάνει μία καρατόμηση χαρακτήρα να παρουσιάσει έναν άλλο άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Να με παρουσιάσει ως χρυσαυγίτη δεν μπορώ να το ανεχτώ», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προειδοποίησε: «Αν κάποιος συνεχίζει να μου επιτίθεται με τη βιαιότητα που το έκανε ο Βασίλης Μουλόπουλος, εγώ θα απαντήσω δεν θα γυρίσω και το άλλο μάγουλο».
«Δεν μπορείς», συμπλήρωσε, «να έχει δημοκρατία α λα καρτ να λες "σιωπητήριο στο κόμμα, δημοκρατία προς το έξω"».

Dim. Papadimoulis @papadimoulisΗ αμετροέπεια κ ο ναρκισσισμός του Τατσόπουλου,αδικούν τον ΣΥΡΙΖΑ κ τον ίδιο. Μετά την χθεσινή ΚΟ, οφείλει να "φρενάρει". Γίνεται "πόλεμος".Οι δηλώσεις του κ. Τατσόπουλου, αλλά και σημερινό σχόλιο του Δημήτρη Παπαδημούλη στο twitter δείχνουν ότι παρά τη χθεσινή πυροσβεστική παρέμβαση Τσίπρα, η συζήτηση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κλείσει. «Η αμετροέπεια και ο ναρκισσισμός του Τατσόπουλου,αδικούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο. Μετά την χθεσινή Κ.Ο. οφείλει να "φρενάρει". Γίνεται "πόλεμος"», ήταν η ανάρτηση του κ. Παπαδημούλη.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα