ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ BLOG FIMOTRO

12:25 27/3/2011 - Πηγή: Fimotro
Από τα : Αττικά Νέα
Γράφει η Πόπη Σουφλη
"Όποιος τολμά να σηκώσει κεφάλι και να μας κατηγορήσει για παραπληροφόρηση, θα οδηγείται στην κρεμάλα, στην εξόντωση και στον θάνατο.!"
Αυτό είναι το μήνυμα που περνούν οι μεγαλοδημοσιογράφοι του MEGAλου...
καναλιού, με την μαμούθ αγωγή που κατέθεσαν εναντίον του blog fimotro.
Το σύστημα του σφικτού εναγκαλισμού των ΜΜΕ με την κυβέρνηση καταρρέει ως χάρτινος πύργος, ο κόσμος ξυπνά και γυρίζει την πλάτη στην παραπληροφόρηση, τα ποσοστά ακροαματικότητα πέφτουν
και οι ποδηγέτες της κοινής γνώμης νοιώθουν την καυτή ανάσα μιας οργισμένης κοινωνίας, στο σβέρκο τους.
Ζούμε στην εποχή του απόλυτου φασισμού στην Ελλάδα. Του φασισμού μιας κυβέρνησης που οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή και του φασισμού της απαγόρευσης έκφρασης της ελεύθερης γνώμης.
Όποιος τολμά να διατυπώσει άποψη και ...
διαφορετική γνώμη, οδηγείται στη Δικαιοσύνη. Σε μια δικαιοσύνη τό ίδιο διεφθαρμένη όπως το σύνολο των θεσμών της ελληνικής κοινωνίας.
Η αγωγή που κετέθεσαν οι μεγαλοδημοσιογράφοι του MEGA στο blog fimotro, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Σήμερα το fimotro, αύριο κάποιοι άλλοι bloggerers. Το "ΣΥΣΤΗΜΑ" δεν είναι μόνο τα ΜΜΕ, αλλά και στο σύνολό του το σαθρό πολιτικό κατασκεύασμα που μπροστά στην συνολική του κατάρρευση, αντιδρά με αγωγές διεκδικώντας ιλιγγιώδη ποσά.
Η τρομοκρατία στην απόλυτη μορφή της.
Πότε θα αντιδράσει δυναμικά και αποτελεσματικά ο λαός;
Το blog fimotro, είμαστε όλοι εμείς, που αντιδράμε, που αγωνιζόμαστε για την χαμένη αξιοπρέπεια αυτής της πατρίδας και σηκώνουμε το κεφάλι μας σε όσους συνέβαλλαν στην καταστροφή της.

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
Keywords
Τυχαία Θέματα